window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011 / Sibiu / 20-22 octombrie 2011

Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011  Sibiu  20-22 octombrie 2011Acumen Integrat anunta organizarea primei editii a Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, care va avea loc in perioada 20 – 22 Octombrie 2011 in cadrul Hotelului Ramada din Sibiu.

Evenimentul vine in completarea portofoliului de evenimente adresate profesionistilor interesati in managementul performantei din Romania si este organizat cu sprijinul partenerului strategic eab group (Melbourne, Australia).

Conferinta Managementul Performantei in Romania 2011 isi propune sa creeze un spatiu de cunoastere si dezvoltare relevant pentru practicieni, sa ofere oportunitati consistente de discutii interesante si schimb de idei, expertiza si bune practici in managementul performantei si, de asemenea, sa dezvolte interactiunea intre profesionistii si specialistii in domeniu.

Panel-urile vorbitorilor invitati in cadrul conferintei acopera principalele zone de expertiza, fiind prezente nume sonore de companii si profesionisti cu experienta in aplicarea instrumentelor si proceselor ce tin de managementul performantei la nivel de organizatie, departament si angajat.

Participantii la conferinta vor avea oportunitatea sa discute despre managementul performantei la nivel strategic, operational si individual cu 21 de manageri executanti de bune practici in managementul performantei in cadrul a 18 sesiuni de prezentare si 3 paneluri de discutii.

In cadrul sesiunilor de prezentari, din 20 si 21 Octombrie, vor fi analizate strategiile adaptate la realitatile mediului organizatiilor din Romania din perspectiva managementului performantei. Cele 3 module ale conferintei vor oferi participantilor analize utile in raport cu:

– Rolul leadershipului in managementul performantei organizationale;

– Identificarea si selectia initiativelor strategice;

– Integrarea politicii de management al riscurilor cu Balanced Scorecard;

– Utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanta (KPIs) pentru decizii si actiuni generatoare de valoare;

– Dashbord-ul si Scorecard-ul de performanta;

– Integrarea intre folosirea ERP si managementul performantei;

– Stabilirea criteriilor de performanta pentru angajati.

Adrian Brudan, Manager Solutii Performanta Strategica in cadrul companiei Acumen Integrat si Director al Conferintei Managementul Performantei in Romania 2011, subliniaza faptul ca „Actualul context de interes si practicare a managementului performantei in Romania creeaza premise solide pentru a organiza pentru prima oara in Romania un astfel de eveniment dedicat excelentei in performanta organizationala”.

Aditional conferintei sunt incluse 3 workshopuri inovative si interactive care vor avea loc in paralel, in 22 Octombrie 2011:

1. Workshop A: Dezvoltarea unui Sistem de Management al Performantei bazat pe Balanced Scorecard – Etape si pasi de urmat

2. Workshop B: Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare

3. Workshop C: Managementul Performantei la nivel individual – Criteriile de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor

Evenimentul va fi prezidat de catre Aurel Brudan, Director General al companiei de cercetare si consultanta in managementul performantei eab group din Melbourne, Australia, si fondatorul platformei www.smartKPIs.com care ofera resurse informationale in domeniul managementului performantei pentru zeci de mii de membri din jurul lumii.

Pentru detalii despre program, vorbitori si modalitati de inscriere, va invitam sa accesati site-ul oficial al conferintei: www.IndicatoridePerformanta.ro/conferinta-2011.

Despre Acumen Integrat

Acumen Integrat este o companie romaneasca de cercetare si consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual. Serviciile oferite cuprind implementarea de sisteme de management al performantei, audit de performanta, optimizarea folosirii indicatorilor de performanta, instruire profesionala si management de proiect. Compania opereaza IndicatoridePerformanta.ro, cea mai mare comunitate de profesionisti din Romania specializata in masurarea si managementul performantei.

Alte evenimente Acumen Integrat:

– 4 – 5 Octombrie 2011 – Curs Indicatori de Performanta: Masurare, invatare, optimizare, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

– 6 – 7 Octombrie 2011 – Curs Implementarea si utilizarea unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

– 25 – 26 Octombrie 2011 – Curs Criterii de performanta, evaluarea si imbunatatirea performantei angajatilor, Howard Johnson Grand Plaza Hotel, Bucuresti

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati:

Gabriela Grosu, Coordonator Marketing si Comunicare, Acumen Integrat

Tel.: +40 264 414 360, Email: Gabriela.Grosu@acumen.ro

Web: www.acumenintegrat.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top