window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Conferinta PedDEX – Curs National de Pediatrie – Iasi

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului (I.O.M.C.) în parteneriat cu Societatea Română de Pediatrie (S.R.Ped.) și alături de Societatea Academică de Medicină de Familie (S.A.M.F.) și Societatea Română de Alergologie și Imunologie Clinică (S.R.A.I.C.) organizează Conferința PedDEX – Cursul Național de Pediatrie în Iași, Hotel Unirea, în perioada 19-20 iunie 2015. Acest eveniment este sustinut de către Linked Media și Empire Medical Events.

Conferința PedDEX se bucură de sprijinul dlui Prof. Univ. Dr. Marin BURLEA, dnei Prof. Univ. Dr. Ioana ANCA, dnei Asist. Univ. Dr. Iustina STAN, dnei Dr. Michaela Nanu și alți invitați. Temele abordate în cadrul cursului vor fi: ecografia pediatrică, endoscopia, imunologia, alergologia și altele. Totodată, în cadrul manifestării științifice, video-uri cu demonstrații practice și cazuri clinice vor fi comentate și discutate de către lectori împreună cu cadrele medicale prezente. Participanții vor primi 24 de puncte EMC, 12 pentru participarea la eveniment și 12 în urma absolvirii testului final al cursului online.

Taxa de participare este de 45 de RON și poate fi achitată prin transfer bancar, plata cu card-ul online, sau mandat poștal. În ziua evenimentului, taxa este de 90 de lei. Participanții primesc diploma de participare cu puncte EMC la finalul evenimentului.

Înregistrările se pot face online la adresa: www.evenimente.linkemedia.ro sau prin telefon: 0773.381.199, dna Alexandra NEGOIȚĂ.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top