window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Dan Puric copyright HoratiuLinca.ro

Dan Puric va sustine la Teatrul de pe Lipscani conferinta ‘Modă, model, regalitate’.

Traim intr-o lume urata. Iti propun sa o refuzi si sa nu crezi in ea , oricat de tare ar vrea sa se impuna. Asa cum am putut, am facut o insula de libertate si de frumos sufletesc. Te astept sa vii sa o vezi!

Si poate, dimpreuna, intro zi, vom face o alta tara.”(Dan Puric)

Dan Puric copyright HoratiuLinca.ro

Conferinta ‘Modă, model, regalitate’  va preceda spectacolul “ROYAL FASHION” si va avea loc pe data de 2 decembrie 2012 la ora 19.oo la Teatrul de pe Lipscani.

“Royal Fashion” inspira frumusete si armonie si este un motiv de meditatie asupra destinului nostru.  Parabolă a monarhiei realizată cu mijloace originale, îmbinând teatrul nonverbal cu dansul clasic si modern, Royal Fashion instaurează un dialog trecut-prezent sub bagheta magică a lui Dan Puric. Costumele create de mâinile fabuloase ale Doinei Levintza, scenografia Corinei Grămoșteanu cu un mesaj propriu si coregrafia Leliei Marcu sunt mijloace de concretizare a viziunilor, utopiilor și profețiilor spectacolului. Fiecare element potentențează semantica spectacolului si lumile imaginate de Dan Puric, nuanțând momente și spărgând conveniențe. Producator unic MB Technology.

ROYAL FASHION by HoratiuLinca.ro

Distribuția: Ileana Olteanu, Violeta Huluba, Lelia Marcu, Adriana Nicolae, Mihaela Ailincăi, Nadejda Dimitriu, Ion Parea, Dragoş Huluba, Adrian Nour. Ştefan Ruxanda, Paul Cimpoieru, Silviu Oltean, Vadim Rusu, Petre Voicu, Petru Ciobanu, Silviu Man, Florin Roșu si Toni Dumitrescu.

Cu participarea extraordinară a soliștilor Operei Naționale București: Cristina Dijmaru, Bogdan Cănilă și Bianca Fota și a ansamblului de balet – Bianca Ungureanu, Cosmina Dina, Andreea Soare, Cristina Babalâc, Iaela Cocoară.

Foto:Horatiu Linca

*

COMPANIA PASSE PARTOUT- DAN PURIC

www.companiadanpuric.ro
Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
Program casa de bilete: Marti – Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica – 12-19; Vineri – 11-19; Luni – inchis

Go to Top