window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Conferinte in tendinte la Complex Hotelier Eden din Predeal

 Conferinte in tendinte la Complex Hotelier Eden din PredealInfiintat in anul 2002, Complexul Hotelier Eden a pornit la drum cu un hotel de trei stele, iar in prezent detine si 2 vile aflate in aceeasi incinta, unite de o terasa restaurant acoperita. In curand, vor deschide si o terasa in aer liber, pentru a te putea bucura de aerul curat al statiunii Predeal.

Conferinte la Predeal
Hotel Predeal, daca vrei sa organizezi o conferinta, un seminar sau un training intr-un cadru relaxant si placut,  atunci alege o locatie aflata la munte. Si ce loc mai potrivit decat o statiune de pe Valea Prahovei, ca si Predealul, situat in centrul tarii. Statiunea Predeal reprezinta locatia ideala pentru dezvoltarea personala si profesionala in cadrul unui peisaj de vis relaxant. Imbina utilul cu placutul si organizeaza conferinte in tendinte, intr-un cadru impresionant, departe de stresul cotidian din zonele urbane.

Conferinte la Complex Hotelier Eden
Daca in anul 2002, Complexul Hotelier Eden a pornit de la o sala de conferinte cu 12 locuri, in prezent detine 5 sali de conferinta, ce pot gazdui intalniri restranse sau mari: Sala Himmel are o capacitate de 12 persoane, Sala Heaven cu o capacitate de 35 de locuri, Sala Paraiso cu o capacitate de 50 de locuri, Sala Paradis cu o capacitate de 100 de locuri si Sala Eden cu o capacitate de 200 de locuri.
Toate cele 5 sali au lumina naturala fara stalpi si sunt dotate cu cele mai moderne elemente, pentru ca toti partenerii sa se poata bucura de servicii de cea mai inalta calitate. Cei de la Eden te ajuta sa organizezi adevarate conferinte in tendinte, cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem propriu de sonorizare si mobilier modular.
In cei peste 10 ani de experienta in organizarea unor asemenea evenimente, Complex Hotelier Eden a organizat si organizeaza conferinte pentru parteneri precum: Lafarge, Banca Transilvania, ING Bank, Carpat Cement Holding, Sanitas si altii. Complexul  dispune si de un teren de sport multifunctional ultramodern unde pot avea loc activitati de teambuilding ca si  fotbal, tenis de picior, baschet, handball.

Mese festive la Complex Hotelier Eden
Dupa desfasurarea intr-un cadru oficial a unui training sau un seminar solicitant, este nevoie de un spatiu unde participantii sa se poata  relaxa pentru a reflecta la ceea ce au acumulat. Si Complexul Hotelier Eden ofera exact acest lucru clientilor sai. In restaurantului spatios al hotelului se pot organiza mese festive sau se poate opta pentru dejunurile campenesti organizate in aer liber.
Cazare Predeal, seara, toti participantii se pot bucura de o cina festiva cu un minunat foc de tabara, pentru accentuarea atmosferei de vis, departe de aglomerarea si stresul urban. In restaurantul şi barul complexului, puteţi savura in condiţii incantatoare o gama foarte variata de preparate si bauturi, de la bautura preferata pină la cele mai apetisante preparate culinare româneşti sau cele mai gustoase preparate vanatoresti.
Ca sa te poti relaxa ca la carte, in timpul liber poti opta pentru plimbari cu ATV-ul, bungee jumping, parapanta, rafting, escalada, tiroliana, coborare in rapel si multe alte activitati antrenate si relaxante.  Suntem convinsi ca amplasarea Complexului Hotelier Eden la una din cele mai mari altitudini montane, aerul curat, frumusetea naturii inconjuratoare, preparatele culinare extrem de rafinate si apetisante, si profesionalismul personalului vor transforma sejurul dumneavoastra intr-unul reusit.

Despre Complex Hotelier Eden
Complex Hotelier Eden lucreaza mereu la a stabili un nou standard de tratare a clientilor cu respect si profesionalism. Aici este mediul ideal pentru organizarea de traininguri, seminarii si conferinte, datorita standardelor inalte pe care complexul reuseste sa le ofere de fiecare data. Pentru mai multe detalii si informatii intrati pe www.edenhotel.ro!

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top