window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Conferinte (la) 360. Idei.Strategii.Tendinte / Bucuresti / 08,15,19,22 iulie 2010

BizCampus Network organizeaza seria de Evenimente 360, care vor consta in patru conferinte ce invita la o dezbatere a situatiei actuale a businessului romanesc, cu teme relevante pentru domeniu si cu speakeri specializati.

Conferintele, aflate la prima editie in acest format, debuteaza in data de 8 Iulie cu domeniul CSR si insumeaza idei si strategii de implementate in management, studii de caz cu managerii din companii de top aplicate pe domenii de interes actual. Pentru mai multe informatii , accesati siteul proiectului: www.csr360.ro .
In continuarea acestor serii de conferinte, vin urmatoarele domenii: retail, pe 15 iulie, HR pe 19 Iulie si Antreprenoriat , pe 22 Iulie, domenii care dau numele fiecarei conferinte si pun in lumina subiectele care vor fi abordate si care vor antrena la dezbateri.
Ziua dedicata CSR-ului, prezinta campanii de CSR si strategii de management pentru obtinerea unui impact ecologic, fiind urmata de conferinta pentru Retail in cadrul careia se vor aborda teme din industria de specialitate. Domeniul HR aduce in prim plan dezvoltarea profesionala in contextul economic actual si noi tendinte de atins, tot in acest scop. Antreprenoriatul, ultima propunere de discutie, concentreaza informatii utile, de actualitate, dar si privind evolutia businessului local, asigurand totodata prezenta specialistilor si managerilor din domeniu.
Partenerii aduc calitate evenimentelor prin opiniile avizate si sfaturile pe care le ofera prin prisma experientei in cadrul domeniului de activitate. Invitatii sunt oameni de specialitate, nisati pe temele propuse. Manageri, consilieri si antreprenori, experti si specialisti, precum si country manageri din domenii variate au confirmat prezenta la evenimentele 360.
Evenimentele 360 se adreseaza companiilor din cat mai multe domenii de activitate , dat fiind ansamblul temelor propuse care atrage profile variate ale companiilor. Pentru public, participarea la conferinte promite sa pluseze calitatea activitatii desfasurate prin accesul la noi experiente, prin relevarea noilor tendinte si strategii , favorizand totodata networkingul .
Seria de conferinte 360 este o propunere la o discutie deschisa despre tendinte si solutii din businessul actual si despre cum pot fi implemnetate noile tendinte, despre cum pot fi depasite standardele.

Aron Roxana
PR executive
roxana.aron@bizcampus.ro
http://www.csr360.ro/evenimente

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top