BizCampus Network organizeaza seria de Evenimente 360, care vor consta in patru conferinte ce invita la o dezbatere a situatiei actuale a businessului romanesc, cu teme relevante pentru domeniu si cu speakeri specializati.

Conferintele, aflate la prima editie in acest format, debuteaza in data de 8 Iulie cu domeniul CSR si insumeaza idei si strategii de implementate in management, studii de caz cu managerii din companii de top aplicate pe domenii de interes actual. Pentru mai multe informatii , accesati siteul proiectului: www.csr360.ro .
In continuarea acestor serii de conferinte, vin urmatoarele domenii: retail, pe 15 iulie, HR pe 19 Iulie si Antreprenoriat , pe 22 Iulie, domenii care dau numele fiecarei conferinte si pun in lumina subiectele care vor fi abordate si care vor antrena la dezbateri.
Ziua dedicata CSR-ului, prezinta campanii de CSR si strategii de management pentru obtinerea unui impact ecologic, fiind urmata de conferinta pentru Retail in cadrul careia se vor aborda teme din industria de specialitate. Domeniul HR aduce in prim plan dezvoltarea profesionala in contextul economic actual si noi tendinte de atins, tot in acest scop. Antreprenoriatul, ultima pr