window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Configurator auto 3D demo online!

Poti vedea configuratorul auto 3D in actiune (demo)! 3DCar este primul configurator auto 3D complet interactiv (proiectul a demarat in 2005, cand pana si configuratoarele auto 2D erau rar de vazut). 3DCar functioneaza foarte bine si pe calculatoare vechi de 5-6 ani. Si a fost recent dezvaluit publicului !

Configuratorul 3D poate fi descarcat de pe site-ul oficial (www.3dcarconfigurator.com)! Versiunea care poate fi gasita pe site merge foarte bine in MS Windows si pe calculatoare vechi de 5-6 ani.

Ideea unui configurator 3D i-a venit managerului general al Bluemind Software, Dr. dipl.ing. Bogdan DEAKY, in 2005, cand chiar si configuratoarele 2D reprezentau o raritate. Inspirat de implicarea anterioara in dezvoltarea de sisteme software CAD/CAM, si-a imaginat un sistem software 3D prin intermediul caruia utilizatorul poate intra intr-o lume interactiva unde poate sa isi personalizeze masina visata cat si sa interactioneze cu aceasta.

Dezvoltarea efectiva a 3DCar a inceput in primele luni din 2006, atunci cand au fost suficiente resurse si cunostinte, dar nu inainte de a realiza un studiu privind cele mai potrivite tehnologii. Acest studiu a permis un maxim de inovatie accesibila unui public cat mai larg.

3Dcar este un proiect dezvoltat cu pasiune si prezinta o serie de inovatii dintre care cea mai importanta este interactivitatea (utilizatorii pot interactiona cu diferite parti ale masinii cu ajutorul mouse-ului poate deschide portierele, capota si portbagajul etc.). Un alt fapt, de asemenea important, este ca aplicatia poate afisa modele 3D complexe chiar si pe calculatoare vechi de 5-6 ani.

O masina virtuala va fi de mare ajutor in vinzarea masinilor! Spun acest lucru deoarece stiu ca ar fi de mare ajutor pentru mine. Cred cu adevarat ca este o idee minunata!
Costin Girba, reprezentant vanzari BMW, Bavaria Motors

Ultima versiune poate fi vazuta online pe YouTube si pe site-ul proiectului (urmariti linkurile de mai jos).

Camera presei: www.3dcarconfigurator.com

Video : www.youtube.com
Site 3DCar: www.3dcarconfigurator.com
Canal YouTube: www.youtube.com
www.3DCarConfigurator.com

Despre Bluemind Software, pe scurt: Bluemind Software functioneaza pe piata romaneasca din 2004 si ofera servicii IT de calitate pentru mai multe ramuri ale industriei, in paralel cu dezvoltarea de produse originale proprii. Exemplu de calitate: serviciile de realizare de website-uri se desfasoara in conformitate cu standardele in vigoare (XHTML, CSS, ISO/IEC 15445).
In industria auto, compania va poate fi cunoscuta prin produsul sau 3DCar, prezent la SIAB 2007 sau prin calculatorul taxei de mediu pentru automobile de la TaxaDeMediu.com.

Irina Micu
feedback@bluemind-software.ro
0744 365 786
feedback@bluemind-software.ro
http://www.bluemind-software.ro

2014-02-12T20:00:46+02:0026 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, IT / comunicatii|Tags: , , |
Go to Top