#Targ | CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a XIV-a

Palatul Național al Copiilor este în sarbătoare! În 28 -29 Ianuarie 2017  va avea  loc cea de-a XIV-a ediție CONIL Fest – Festivalul Integrării.

Pe parcursul celor două zile, peste 1500 de copii tipici și copii cu nevoi speciale îi vor purta pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL și Asociația 3M, în parteneriat cu PROEDUS și Primăria Municipiului București.

Momente emoționante, pline de farmec și sensibilitate ne vor fi oferite de invitații noștri speciali de la școlile pentru copii hipoacuzici, deficienți psihomotori sau cu deficiențe de vedere, demonstrând astfel că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie promovată.

Sunt invitați să participe la acest important eveniment cultural copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani din grădinițele și școlile publice și private din București și din țară.

Asociația CONIL își doreşte să sprijine integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale precum și promovarea adevăratelor talente.

Pe parcursul celor două zile de festival intrarea publicului în sală este liberă.