Consiliul Bursei a aprobat modificarea Codului BVB cu privire la short selling

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca, in sedinta din data de 25 mai, Consiliul Bursei a aprobat modificarea Codului BVB cu privire la operatiunile de vanzare in lipsa si cumparare in marja, in contextul recentei aprobari de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a Regulamentului nr. 6/2016.

Noul set de reglementari adoptate de ASF deschide calea pentru o mai mare sofisticare in ceea ce priveste tranzactionarea instrumentelor financiare, in directia efectuarii actualizarilor respective. Modificarile reglementarilor BVB si – in curand vor fi adoptate – modificarile corespunzatoare ale reglementarilor Depozitarului Central (ambele urmand sa fie aprobate de ASF) sunt consistente cu noul cadru de reglementare.

Posibilitatea investitorilor si brokerilor de a lua pozitii de vanzare in lipsa, sustinuta de mecanismul de imprumut instrumente financiare, va conduce la o mai mare lichiditate si va reduce neconcordantele in ceea ce priveste evaluarea activelor listate la Bursa de Valori Bucuresti.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Actualizarea prevederilor respective ale Codului BVB – Operator de piata vizeaza aplicarea acestor operatiuni pentru toate instrumentele financiare admise la tranzactionare in cadrul BVB, precum si oferirea unui cadru nerestrictionat si flexibil cu privire la efectuarea operatiunilor respective prin intermediul sistemului de tranzactionare al BVB.

Bursa de Valori Bucuresti va incepe in curand o serie de proiecte educationale pentru popularizarea in randul participantilor individuali a posibilitatilor pe care acestia le-ar putea utiliza odata ce tehnicile de vanzare in lipsa vor fi disponibile.

______________________
Bursa de Valori Bucuresti administreaza piete de actiuni, obligatiuni si alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, si furnizeaza o gama variata de servicii participantilor la pietele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listata pe propria piata din 2010. Pentru informatii suplimentare vizitati www.bvb.ro.

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top