window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Consiliul Concurenţei a autorizat concentrarea economică prin care SC Dalli Production Romania SRL preia toate activele Fabricii de Producție de detergenţi de la Timișoara de la SC Detergenți SA, parte a grupului Procter&Gamble.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice. Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că această tranzacţie nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei, prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante identificate.

Grupul Dalli este prezent la nivel european în sectorul fabricării produselor pentru îngrijirea locuinței și de îngrijire personală, în principal pentru mărci private ale retailerilor și pentru producători de marcă.

Fabrica de la Timișoara produce detergenți de rufe, produse pentru îngrijirea țesăturilor și detergent de vase.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Go to Top