window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Joi, 1 Iulie 2010, la ora 16:00, la Casa de Cultura a Studentilor (Bucuresti, Calea Plevnei, nr.61) in sala Centrului de Educatie non-Formala – parter, va avea loc conferinta de prezentare a rezultatelor intermediare ale proiectului „Constructia institutiei „Lucratorul de tineret” pentru integrarea tinerilor in societate”. Proiectul, cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European este implementat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (A.N.S.T), in parteneriat cu Conventia Nationala a Fundatiilor pentru Tineret (CNFT) si Schultz Consulting pe o perioada de 29 luni, in 8 regiuni din Romania.

Aceasta prezentare vine in continuarea intalnirii din data de 10 Iunie la care au participat reprezentanti atat ai institutiilor de stat si ai organizatiilor neguvernamentale, cat si tineri interesati de implicarea in procesul realizarii standardului ocupational – lucratorul de tineret.
Proiectul se afla in prima faza de implementare, respectiv sunt analizate si investigate, in cadrul activitatii de cercetare – documentare, aspectele legislative si reglementative la nivel european privind statutul profesional si cadrul de actiune al lucratorului de tineret, dar si practicile relevante din domeniu. Pana in acest moment au fost efectuate 4 vizite de studiu in Ungaria, Finlanda, Olanda si Norvegia pentru a analiza exemplele de buna practica din domeniul tineretului. Activitatile vor fi continuate in Franta, Spania, Marea Britanie, Germania, Danemarca si Polonia. Dupa intalnirea din data de 10 Iunie in cadrul careia au fost prezentate rezultatele obtinute in urma vizitelor de studiu din Ungaria si Olanda, in data de 1 iulie 2010, ora 16:00 echipa de specialisti a proiectului va prezenta rezultatele intermediare si rapoartele realizate in urma vizitelor din Norvegia si Finlanda.

La conferinta de presa vor participa vicepresedintele A.N.S.T. – Lorincz Szell, Managerul proiectului – Romeo Mosoiu, reprezentantii partenerilor – Veronica Stefan de la Conventia Nationala a Fundatiilor pentru Tineret, Marius Dontu de la Schultz Consulting, precum si echipa de specialisti implicata in activitatea de cercetare-documentare.

Corina Cojocaru
corina.cojocaru@schultz.ro
office@schultz.ro

Go to Top