window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

”Constructii” contemporane norvegiene la Sibiu / Sibiu / 6 iulie – 29 august 2010, de marti pana duminica

Expozitia de arta si mestesuguri contemporane norvegiene „Constructii” va fi deschisa la Casa Artelor din Sibiu, incepand cu data de 16 iulie. Organizata de Ambasada Regala a Norvegiei la Bucuresti in colaborare cu Complexul Muzeal ASTRA, expozitia va fi deschisa in perioada 16 iulie – 29 august 2010, de marti pana duminica, in intervalul orar 10:00 -18:00.

Pornind de la conceptul de constructii, un termen larg uzitat, de la arhitectura, inginerie si geometrie, la muzica si limbaj, expozitia isi propune sa evidentieze legatura dintre procesul de creatie si ideea care o genereaza. In acelasi timp, se remarca o fuziune indisolubila intre forma, tehnica, material si sensul pe care il incumba toate acestea.
Expozitia, semnata de 16 artisti norvegieni, ofera o interpretare contemporana a artei si a mestesugurilor norvegiene. Cele 22 de lucrari expuse alcatuiesc o mare varietate de forme si expresii conceptuale, unele experimentale, altele profund ancorate in traditie, toate insa avand ca punct de plecare un exercitiu al practicii mestesugaresti.
„Constructii” este o expozitie itineranta. Ea a mai fost deschisa publicului din Spania, Irlanda, Rusia, Chile, Korea si Islanda.
Vernisajul expozitiei va avea loc vineri, 16 iulie, ora 14:00, la Casa Artelor, Piata Mica 21, Sibiu.

Ana Ivanov, Ambasada Regala a Norvegiei, Ana-Maria.Ivanov@mfa.no, +40 756 033 538
Ovidiu Baron, Muzeul ASTRA, pr@muzeulastra.com, +40 756 085 773
office@muzeulastra.ro
http://www.muzeulastra.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top