window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Peste 80 de consultanti si beneficiari de servicii de consultanta au participat joi, 1 iulie, la conferinta Consultanta in management, sprijin pentru organizatii organizata de AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, in parteneriat cu BAS Romania (Business Advisory Services Programme Romania) la hotel Iaki, Mamaia.

Participantii la eveniment au avut posibilitatea de a afla, atat de la consultanti reprezentanti ai unor firme de consultanta active pe piata romaneasca (dl Mihai Svasta, SVASTA Consult Bucuresti, dl Bogdan Pletea, Pletea & Asociatii Constanta, dl Costin Sorici, Project Management Solutions Constanta), cat si de la reprezentantii programelor BAS Romania (dna Daniela Marin, director) si BAS Moldova (dna Veronica Arpintin, director), masura in care apelarea la servicii de consultanta, indiferent de contextul socio-economic, a reprezentant un sprijin pentru diverse organizatii.

Pentru a facilita intelegerea serviciilor de consultanta, presedintele AMCOR, dl Mihai Svasta, a prezentat aspecte legate de tarifarea si selectia consultantilor extrase din doua materiale pregatite de AMCOR, care urmeaza sa fie distribuite online si gratuit organizatiilor client din piata romaneasca.

In virtutea misiunii AMCOR de a promova principiile de profesionalism si etica pe piata serviciilor de consultanta din Romania, conferinta s-a incheiat cu prezentarea de catre dl Bogdan Diaconu, Co-Director Sustainable & Responsible Management, a unor solutii pentru evitarea conflictelor etice ce pot aparea in relatia consultant-client.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor de consultanta si training in management. AMCOR reuneste astazi peste 75 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei, si anume, FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta, si ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management. La nivel national, AMCOR reprezinta organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, Asociatia fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania, UPLR.

Despre BAS Romania

Programul de finantare a consultantei in afaceri (BAS) este administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si implementat in 22 de tari din Europa si Asia Centrala. In Romania, Programul BAS a fost infiintat in 2006, fiind finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei.

Scopul Programului este de a incuraja societatile private mici si mijlocii in utilizarea consultantei in afaceri si de a sublinia, in acelasi timp, importanta si beneficiile utilizarii serviciilor de consultanta pentru cresterea competitivitatii si dezvoltarea durabila a afacerilor in sectorul privat.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Raluca HAU, Manager AMCOR
Tel: +40 21 311.51.75
raluca.hau@amcor.ro
http://www.amcor.ro

Go to Top