window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Consultare regionala privind reforma serviciilor sociale in Romania / Timisoara / 10 august 2010

Reprezentantii autoritatilor publice cu atributii in domeniul social, furnizori de servicii sociale si reprezentati ai organizatiilor neguvernamentale se intalnesc marti, 10 august 2010, la Timisoara pentru a dezbate propunerea de reforma a sistemului national de servicii sociale.

Fundatia Pentru Voi in parteneriat cu Fundatia pentru Dezvoltarea Societtii Civile (FDSC), Camera Deputatilor si CENTRAS va invita marti, 10 august 2010 la consultarea regionala privind propunerea de reform a sistemului national de servicii sociale, construit pe baza parteneriatului dintre sectorul public si cel privat.

La eveniment va participa si Presedinta Camerei Deputatilor, Doamna Roberta Anastase.

Scopul consultarii este ca reprezentatii publici si privati sa contribuie la elaborarea unei propuneri de act normativ care va reaseza sistemul de servicii sociale din Romania de pe principiile statului asistential pe principiile subsidiaritatii si incluziunii sociale active.

In cadrul consultarii se va supune atentiei si dezbaterii autoritatilor publice cu atributii in domeniul social precum si furnizorilor de servicii, propunerea de reforma a sistemului national de asistent social, construit pe baza opiniilor reprezentantilor societatii civile.

Evenimentul are loc marti, 10 august 2010, incepand cu ora 10:00 la Centrul de Zi Ladislau Tacsi situat pe str. Anton Bacalbasa, nr. 65A, Timisoara.
Eveniment realizat in cadrul proiectului O voce mai puternic pentru sectorul neguvernamental din Romania finantat de Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va adresati Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile, (www.fdsc.ro) la numarul de telefon 021-310-0177; e-mail: aurelia.grigore@fdsc.ro, persoana de contact: Aurelia Grigore, Coordonator Relatii Publice (mobil: 0723-623-183).
pentruvoi@pentruvoi.ro
http://www.pentruvoi.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top