Coregrafie FLASHMOB – ANDA ADAM ROMANIAN MUSIC AWARDS

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/Coregrafie FLASHMOB – ANDA ADAM ROMANIAN MUSIC AWARDS

Coregrafie FLASHMOB - ANDA ADAM ROMANIAN MUSIC AWARDSAnda Adam pregateste o mare premiera pentru piata muzicala romaneasca. Cu ocazia recitalului de vineri seara din cadrul Romanian Music Awards, cand va canta in premiera noua sa piesa, solista isi va mari trupa de dansatori cu peste 10.000 de persoane.

Desi pare incredibil, aceasta performanta poate fi realizata cu ajutorul publicului. Cei care vor fi prezenti in Piata Sfatului din Brasov au pana vineri timp sa invete coregrafia Andei Adam si sa danseze in acelasi timp cu indragita cantareata.

In acest sens, unul din dansatorii ei a fost filmat executand miscarile pe care oricine le poate invata de acasa, astfel incat vineri fie parte din marea reprezentatie de dans in aer liber.

Mai sunt doar trei zile, insa timp suficent pentru ca mii de oameni sa invete din mers pasii de dans. In acest sens, cantareata isi incurajeaza fanii sa raspandeasca filmuletul pe internet, prin intermediul Facebook-ului si a oricarui alt instrument de comunicare virtuala.

Vineri seara, peste 10.000 de oameni din Piata Sfatului – Brasov sunt asteptati sa danseze in sincron cu Anda Adam in ceea ce ar putea deveni cel mai mare flashmob muzical din Romania.

Inregistrarea video a miscarilor de dans poate fi urmarita atat pe canalul oficial de Youtube al artistei cat si pe Pagina oficiala de Facebook http://www.facebook.com/AndaAdamOfficial.

Coregrafie  FLASHMOB – ANDA ADAM ROMANIAN MUSIC AWARDS

http://www.youtube.com/watch?v=4O6EeH6J8Ic

Go to Top