Corul Madrigal invitat în spectacolul SFINŢIREA PRIMĂVERII !

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/Corul Madrigal invitat în spectacolul SFINŢIREA PRIMĂVERII !

 Opera Comica Pentru Copii  SFINŢIREA PRIMĂVERIIMiracolul primăverii – care s-a lăsat mult aşteptată în acest an – se face simţit şi pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, prin premiera unui spectacol-eveniment care reuneşte într-o singură seară momente de dans, secvenţe de musical, dar şi fragmente îndrăgite din opere pentru copii: SFINŢIREA PRIMĂVERII.

Vineri, 19 aprilie, 17.00, sunteţi aşteptaţi cu mic cu mare la sediul nostru din Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6 pentru a sărbători împreună primăvară prin muzică. Alături de soliştii vocali şi balerinii OPEREI COMICE PENTRU COPII veţi avea deosebita ocazie de a le aplauda pe mezzosoprana Sidonia Nica şi pe balerina Oana Popescu, apreciate în numeroase spectacole pe scene din ţară şi din străinătate. Invitat special al serii este CORUL MADRIGAL, care va evolua sub bagheta dirijorului său, Voicu Popescu.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

„Încerc să dăruiesc publicului în fiecare stagiune a OPEREI COMICE PENTRU COPII un astfel de spectacol „hit” să îi spunem, în care avem într-o oră de muzică şi de frumos cele mai dragi şi mai cunoscute „şlagăre” ale teatrului nostru şi ale repertoriului de specialitate în general. Fiecare seară de acest gen este o sărbătoare atât pentru noi, cât şi pentru cei din sală, copiii cântă şi dansează cu cei de pe scenă, toată sala se bucură şi limita între public şi artişti dispare. Sfinţirea Primăverii va fi în fond o sărbătoare a muzicii pe care o vom trăi împreună, spectatori şi artişti.” a declarat despre spectacolul SFINŢIREA PRIMĂVERII Smaranda Oţeanu-Bunea, director fondator al instituţiei.

Pentru mai multe detalii despre producţiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat în Calea Giuleşti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

Pentru rezervarea biletelor la spectacolele noastre, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

@ 19.04.2013 de la ora 17:00

@ Opera Comica Pentru Copii

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top