window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

COSMOTE Romania creste volumul de date inclus pentru internetul 3G pe telefonul mobil

Pentru ca in timpul verii consumatorii de telefonie mobila si internet calatoresc mai mult, COSMOTE Romania creste promotional volumul de trafic de date inclus in extraoptiunile Connect Mobile pentru cartela preplatita pentru accesarea internetului in banda larga de pe telefonul mobil.

Astfel, utilizatorii prepaid ai serviciului de date pe telefonul mobil de la COSMOTE care isi activeaza pana pe 26 august 2011 oricare dintre extraoptiunile Connect Mobile vor beneficia de pana la patru ori mai mult volum de date, in cadrul unei noi oferte promotionale.

Cea mai atractiva extraoptiune este cea de 1,5 GB, care asigura 3 GB de trafic inclus timp de 30 de zile pentru numai 7 euro. Similar, extraoptiunea 250 MB ofera dublul traficului obisnuit, pentru numai 4 euro. Cea mai mare crestere vine la extraoptiunea de 2 euro, al carei volumul de trafic inclus este de patru ori mai mare decat cel standard: 200 MB fata de 50 MB.

Serviciul permite navigarea pe internet pe telefonul mobil fara restrictii sau utilizarea terminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps. Din momentul in care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

Oferta promotionala este valabila pana pe 26 august 2011. Mai multe detalii, pe www.cosmote.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top