Pe măsură ce nevoile de comunicare ale consumatorilor devin tot mai complexe, COSMOTE România îşi extinde portofoliul de abonamente. Astfel, începând de astăzi, clientii au la dispozitie planurile tarifare All Free, care includ minute naţionale/internaţionale către Zona 1 şi SMS-uri naţionale, împreună cu trafic de date, perfecte pentru persoanele cu nevoi extinse de comunicare, eliminând grija retelei apelate.

COSMOTE All Free 600 şi COSMOTE All Free 1000 acoperă toate nevoile de comunicare, oferind beneficii de la minute naţionale şi SMS-uri naţionale, până la trafic de date inclus. Mai mult, minutele naţionale pot fi, de asemenea, utilizate pentru apeluri internaţionale către Zona 1 (reţele fixe din Europa şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel). Astfel, cei care aleg unul dintre cele două noi abonamente au mai multă libertate de a comunica, indiferent de reţeaua utilizată de către partenerul de conversaţie.

All Free 600 oferă, pentru doar 13 euro/lună (TVA inclus), 600 minute naţionale/internaţionale către Zona 1, 600 SMS-uri naţionale şi 200 MB trafic de date, în timp ce All Free 1000 oferă, pentru 21 euro/lună (TVA inclus), 1.000 de minute naţionale/internaţionale către Zona 1, 1.000 de SMS-uri naţionale şi 400 MB trafic de date.

În plus, dacă doresc chiar mai multe beneficii, clienţii COSMOTE îşi pot îmbogăţi planurile tarifare cu extraopţiuni ce oferă minute naţionale şi internaţionale, minute şi SMS-uri în reţea. Astfel, aceştia vor primi 50 sau 100 de minute naţionale/internaţionale către Zona 1 pentru 3.72 euro/lună, respectiv 6.82 euro/lună (TVA inclus); sau 500 de minute în reţea şi 500 SMS-uri în reţea / 1.000 de minute în reţea şi 1.000 de SMS-uri în reţea pentru 3.72 euro/lună, respectiv 6.82 euro/lună (TVA inclus).

Noile abonamente sunt disponibile pentru clienţii noi şi existenţi, rezidenţiali sau de business, care semnează un contract nou pentru 12 sau 24 de luni. Oferta promoţională este valabilă până pe 30 aprilie 2013.

Pentru clienţii prepaid, la începutul lunii martie, COSMOTE a lansat extraopţiunea All Free, marcând o nouă premieră pe piaţa românească de cartele preplătite prin includerea de minute şi SMS-uri, care pot fi utilizate indiferent de reţea, pentru cei dependenţi de comunicare, cu mulţi prieteni şi multe noutăţi de povestit. Extraopţiunea include 350 de minute naţionale/internaţionale, 350 SMS-uri naţionale şi 100 MB trafic de date, pentru doar 5.89 euro credit. Apelurile voce pot fi realizate către orice reţea naţională sau către destinaţii internaţionale fixe din ţările Uniunii Europene sau reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel. Oferta este disponibilă până pe 31 martie cu posibilitate de prelungire.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.