window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

COSMOTE Romania si Romtelecom lanseaza o noua oferta cu reduceri pentru clientii comuni

Romtelecom si COSMOTE Romania lanseaza impreuna o noua oferta pentru abonatii comuni ai celor doua companii, care le permite sa economiseasca 24,8 euro (TVA inclus) din valoarea facturilor. Prin intermediul noii oferte, clientii vor primi cate 1,24 euro/luna (TVA inclus), timp de 10 luni, atat de la COSMOTE cat si de la Romtelecom.

Astfel, toti clientii persoane fizice care activeaza un nou abonament la COSMOTE impreuna cu un nou pachet de servicii la Romtelecom beneficiaza de o reducere de 1,24 euro/luna (TVA inclus) din valoarea facturii, pentru primele zece luni de contract, din partea fiecarei companii, pentru abonamentele incheiate pe o perioada de 24 de luni. Valoarea totala a reducerii este de 24,8 euro (TVA inclus): 12,4 euro de la COSMOTE si 12,4 euro de la ROMTELECOM.

Oferta se adreseaza atat noilor clienti cat si actualilor abonati care aleg sa isi prelungeasca experienta comunicarii cu noi servicii. De exemplu, un client care are deja un abonament de telefonie mobila de la COSMOTE poate opta pentru un nou abonament de date impreuna cu un nou pachet de servicii de la Romtelecom. De asemenea, pentru a beneficia de discountul total de 24,8 euro, un client actual al Romtelecom, care are abonament de telefonie fixa, se poate abona la serviciul de internet broadband oferit de operator si la serviciul de telefonie mobila, voce sau date, de la COSMOTE Romania.

Reducerea va fi oferita cumulat cu promotiile existente.

Oferta comuna de reducere este valabila pana pe 30 septembrie 2011, cu posibilitatea de a fi prelungita.

Oferta este disponibila in toate magazinele COSMOTE, Germanos si Romtelecom.

Detalii despre promotie sunt disponibile pe www.cosmote.ro si www.romtelecom.ro.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top