window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Pe data de 1 iulie 2010, incep inscrierile la Cursurile Pregatitoare pentru Concursurile de Admitere in Scolile Superioare Franceze de Inalte Studii (Les Grandes Ecoles), accesibile la nivel de Bac si Bac+2 ani universitari in 2011 si 2012.

Pe data de 1 iulie 2010, incepem inscrierile la CUFR ai candidatilor romani care doresc sa-si continue studiile (universitare) in scolile franceze elitiste (Les Grandes Ecoles) in domeniul stiintelor ingineresti, economico-comerciale si socio-umane, in calitate de „candidati independenti” (in afara programelor de colaborare europene: Erasmus, Tempus, Socrates, Leonardo, etc.).
Pentru concursurile Post-Bac de stiinte ingineresti (GEIPI – ENI – Polytech, ESIEE, FESIC, EPF, ESME, EFREI, UTC, INSA, ENSCR, ECE) si stiinte social-economice (USTOD – Paris 9, USTL – Lille 1, USSP-SEG-Bordeaux 4, IP-Lyon 2, ICAM-Groupe FESIC-Lyon) pot inscrie absolventi al clasei a XI-a, cu precadere, din liceele: Tudor Viana, Mihai Viteazu, Gheorghe Lazar, Sfantul Sava, etc. din Bucuresti si I.L. Caragiale si Mihai Viteazul din Ploiesti, dar si din alte orase ale caror candidaturi vor fi examinate K/K!
Pentru concursurile Bac+2, traditionale ingineresti (ENS, Polytechnique, Centrale – Supelec, Mine – Ponts, CCP, Arts et Mtiers) si comerciale (HEC, ESSEC, EDHEC, Groupe ESC, ECRICOM, INSEEC), se pot inscrie, cu precadere studenti admisi intr-una dintre facultatile: Automatica si Calculatoare, Electronica si Telecomunicatii de la UPB, Matematica si Informatica de la Universitatea Bucuresti, precum si Informatica – Cibertnetica si Statistica Economica de la ASE Bucuresti
Ate candidaturi vor fi examinate K:K!

Thomas CSINTA
Director Stiintific CUFR Bucuresti
Tel: 031/80.11.307
Mobil: 0723/051.444 – 0745/983.327

Ion OTARASANU
Director Administrativ CUFR B ucuresti
Tel:021/642.45.44
Mobil: 0723/589.146

Website: www.supradotati.ro; http://cufr-prpagrandesecolesfranaises.blogspot.com/
E-mail: cufrcsinta@yahoo.com; cufrcsinta@hotmail.com; cufrcsinta@gmail.com
cufrcsinta@yahoo.com
http://www.supradotati.ro/CUFR.php

Go to Top