Creative Business Management – 25% reducere la cursul Event Planner

  • Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE

Cursul de event planner din 9-10 iulie beneficiaza acum de 25% reducere. Participanţii la curs organizat de Creative Business Management vor învăţa cum să îşi mărească potenţialul de promovare al fiecărui eveniment planificat, având la dispoziţie cele mai noi tehnici de comunicare. Trainingul conţine module dedicate obţinerii de sponsori şi parteneri media, iar cu ajutorul aplicaţiilor practice, cursanţii vor putea experimenta conceperea un eveniment.

Cursul este structurat pe două zile, sâmbătă şi duminică, timp de 8 ore pe zi, iar la finalul sesiunii de formare, participanţii vor avea noţiunile esenţiale despre conceptul de eveniment, planificarea şi bugetarea acestuia, respectiv livrarea şi acţiunile post-eveniment.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Trainerul Bianca Preda are o abordare originală şi interactivă în susţinerea cursului, suportul acestuia fiind inspirat din activitatea proprie de event planner. Bianca este trainer certificat ANC şi are o experienţă de peste 10 ani în organizarea de evenimente. Peste 600 de cursanţi au absolvit cursul de planificarea si organizarea evenimentelor de la lansarea sa pe piaţă.

Taxa de participare este 600 lei (TVA inclus), la care se aplică numai în iulie reducerea de 25%, iar în urma unui examen, cursanţii pot primi o diplomă de „Organizator de târguri şi expoziţii”, cod COR 243210, acreditată de ANC şi recunoscută de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale.

Pentru înscrieri sau informaţii suplimentare ne puteţi contacta telefonic la 0743.183.353, prin email la cursuri@cbmanagement.ro sau pe site-ul www.cbmanagement.ro .

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top