10 tineri – dintre care unii cu dizabilități senzoriale, locomotorii și asociate – participă la 3 ateliere de gătit creativ sub îndrumarea Masterchef-ului Elena Pădurariu.

În zilele de 16, 23 si 30 noiembrie 2017 se desfășoară 3 ateliere de gătit creativ, la care participă 10 beneficiari ai proiectul Crede în TINEri,  proiect co – finanțat de Primăria Municipiului Iași și implementat de Asociația Creștin-Umanitară Slujirea Vieții.

Micii bucătari de la Asociația Nevăzătorilor, Iași. Colegiului Tehnic Ion Holban, Liceul Tehnologic de Mecatronică și Automatizări, sunt îndrumați de echipa carismatică de la … La Taifas. Într-o manieră plină de zâmbete și voie bună, tinerii vor descoperi care sunt ingredientele de succes ale unei petreceri reușite și vor susține examenul final în fața a peste  90 de participanți la petrecerea de închidere a proiectului.

Asa cum le tradează si numele Restaurantul La Taifas isi intampina oaspetii de fiecare data cu caldura si prietenie, cu preparate pregatite cu multa dragoste. Iar despre micii bucatari cuvintele nu pot exprima dorinta lor de a oferi celor prezenti la Party, o seară minunata.

Proiectul Crede în TINEri reunește peste o sută de tineri – elevi, angajați sau tineri NEETs – tinerii care nu sunt nici în școală, nici în alt tip de formare și nici nu lucrează – dintre care  20 cu dizabilități (sezoriale, locomotorii sau asociate) și își propune să crească nivelul de conștientizare privind drepturile omului prin dialog, înlăturarea stereotipurilor, promovarea toleranței și a înțelegerii reciproce și derularea unor activități practice, culturale, sportive și socio-educative  în echipă, promovând totodată incluziunea socială.

Informații suplimentare despre proiect puteți găsi aici: www.facebook.com/credeinTINEri/

Mai multe informații despre Asociația Creștin-Umanitară Slujirea Vieții puteți găsi aici: https://www.facebook.com/Asociaţia-Creştin-Umanitară-Slujirea-Vieţii-312404935616792/