Credit Europe Bank își deschide cea mai nouă sucursală în Mega Mall

Acasa/banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, social/Credit Europe Bank își deschide cea mai nouă sucursală în Mega Mall
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Credit Europe Bank România (CEB România) anunță deschiderea unei noi sucursale în Centrul Comercial Mega Mall. Noua agenție va fi disponibilă clienţilor începând cu 14 mai, odată cu inagurarea celui mai nou centru comercial din Bucureşti, și va oferi acces la toată gama de servicii bancare furnizate de către CEB România.

“Am ales să deschidem o nouă unitate în Mega Mall, un centru comercial important pentru capitală, din dorința de a fi aproape de clienții noștri actuali și potențiali”, a declarat Erman Unal, manager al Diviziei de Branch Management, Credit Europe Bank România.

Sucursala CEB Romania din Mega Mall este a 13-a deschisă de către Credit Europe Bank într-un mall, ceea ce confirmă importanța segmentului de retail, atât pentru bancă, cât și pentru produsul CardAvantaj.

„În cadrul noii sucursale clienții noștri vor avea la dispoziție un bancomat de ultimă generație, care permite retrageri și depuneri de numerar, alături de celelalte servicii oferite de Credit Europe Bank și anume: carduri de credit şi debit, credite şi depozite, Internet banking, Phone banking şi tranzacţii Western Union”, a continuat Unal.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Reprezentanța Credit Europe Bank are o suprafaţă generoasă de 96 m2, este situată în zona unităților comerciale cu servicii din Centrul Comercial Mega Mall şi va funcţiona în intervalul orar 10:00-22:00, de luni până duminică.

_________________

În România, Credit Europe Bank  asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 57 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. a aniversat 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi la www.crediteurope.ro  precum şi pe www.cardavantaj.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!