Pentru a-şi răsplăti clienţii posesori de Ferrari Card (MasterCard Gold sau MasterCard Platinum), în perioada 14 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, Credit Europe Bank România a iniţiat concursul Cu Ferrari Card poţi câştiga o excursie la fabrica Ferrari din Maranello”.

În urma unei extrageri la sorţi electronică, au fost desemnaţi patru câştigători ai excursiei unice la fabrica Ferrari din Maranello. Câştigătorii sunt: Diamandi Daniela, Zaharia Alexandru, Cuter Gheorghe şi Cristina Basangeac. La finalul lunii martie cei patru şi-au făcut bagajele către Maranello, iar Credit Europe Bank le-a asigurat toate cheltuielile aferente acestei călătorii. Maranello este “casa” Ferrari încă din 1947. Cele 45 de clădiri care fac parte din complexul Ferrari acoperă peste 250.000 de metri pătraţi şi aproape 3.000 de angajaţi lucrează aici în fiecare zi. Pasiunea, inovaţia şi tehnologia se combină pentru a crea maşinile Ferrari GT şi monoposturile de Formula 1.

Credit Europe Bank a fost întotdeauna un deschizător de drumuri pe piața cardurilor de credit din România, încercând în permanență să le ofere ceva unic clienților. Implementarea în septembrie anul trecut a Ferrari Card pentru clienţii din România nu face decât să întărească spiritul de avangardă pe care CEB îl practică încă de la lansarea sa în România. Ne bucurăm că prin concursul “Cu Ferrari Card poţi câştiga o excursie la fabrica Ferrari din Maranello” am putut să le oferim câştigătorilor această experienţă unică şi emoţionantă”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, vicepreședinte Credit Europe Bank România.

Cardul Ferrari este emis sub licenţă MasterCard, în două variante, Ferrari Card Gold şi Ferrari Card Platinum. În funcţie de versiunea aleasă posesorii de Ferrari Card pot primi automat produsele marca Ferrari ca produse promoţionale cadou şi beneficiază de programul MasterCard Premium, ce cuprinde oferte excepţionale la comercianţi de top, pe tot parcursul anului. Cei care deţin Ferrari Card Gold beneficiază, de asemenea, de două rate fără dobândă pentru cumpărături tot anul 2017, peste tot în lume. Ferrari Card Platinum asigură accesul în peste 900 de saloane VIP Lounge & business lounges din întreaga lume şi acces gratuit în „MasterCard Lounge” din aeroportul Henri Coandă din Bucureşti și “Business Lounge” din aeroportul Cluj-Napoca. Mai mult decât atât, posesorii de Ferrari Card Platinum beneficiază gratuit de un pachet de asigurări de călătorie în străinătate.

Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank oferă un număr mare de produse și servicii pentru persoane fizice, IMM-uri și firme mari, prin cele 57 de sucursale, agenții și puncte de lucru, precum și prin canale alternative de distribuție de tipul ATM-urilor, POS-urilor, Internet Banking și Phone Banking.

În 2017, Credit Europe Bank (România) S.A. împlineşte 24 de ani de existență pe piața locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca este activă din 1993, când funcționa sub denumirea Banca de Credit Comercial și Industrial, devenind ulterior Finansbank (2000), și mai apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, a primit numele Credit Europe Bank România.

Mai multe informații despre produsele și serviciile băncii sunt disponibile la: www.crediteurope.ro.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa