Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 44 milioane RON în primul semestru din 2018, o creștere considerabilă față de 28 milioane lei – profitul brut înregistrat în aceeași perioadă din 2017.

”Rezultatele Credit Europe Bank România din primele șase luni ale acestui an reflectă o bună implementare a obiectivelor trasate pentru 2018 și suntem încrezători că tendința pozitivă va continua și în cea de-a doua jumătate din 2018. În continuare ne vom axa pe extinderea segmentului de carduri de credit și creditarea corporate, ca parte a strategiei noastre de creștere”, a declarat Yakup Cil, CEO Credit Europe Bank România.

La 30 iunie 2018, totalul depozitelor clienților înregistra o creștere, ajungând la un nivel de peste 700 milioane de euro, totalul activelor avea o valoare de aproape 964 milioane euro, iar portofoliul de credite depășea 440 milioane euro.

Pe segmentul de retail, activitatea de carduri, mai ales prin CardAvantaj, a continuat să fie un important motor de creștere.

  30 iunie 2018
Total active*  4.458
Portofoliu de credite*  2.056
Depozite clienți*  3.290

toate sumele sunt exprimate în milioane RON

Despre Credit Europe Bank

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 56 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

 În anul 2018 Credit Europe Bank (România) SA sărbătorește 25 de ani de prezență pe piața locală. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

 Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.