Bucuresti, Romania – CrioBio a prezentat criosauna in cadrul celei de a XX-a editii a Conferintei Stiintifice de Cercetare pentru Sport „Recuperarea si Reabilitarea in Sport”, organizata de Consiliul Stiintei Sportului din Romania si Institutul National de Cercetare pentru Sport.

In cadrul conferintei s-au discutat si expus diverse tehnici moderne de recuperare si refacere a sportivilor. Specialistii prezenti au putut lua cunostinta de avantajele terapiei Matrix-Rhythm, ale metodelor de antrenare a musculaturii respiratorii, a crioterapiei si a diagnosticului bazat pe tensomiografie. Prezentarile realizate de catre firmele invitate sa expuna in foaierul conferintei au avut menirea de a-i convinge pe cei interesati de progresul realizat atat in instrumentalizarea refacerii cat si in principiile teoretice ce guverneaza ceea ce trebuie sa devina, alaturi de teoria antrenamentului sportiv, stiinta managemetului refacerii si recuperarii sportivilor, parte integranta a cunoasterii ce duce la rezultate sportive de nivelul cel mai inalt pe plan mondial.Poate o nota speciala poate fi acordata crioterapiei ca metoda eficienta de refacere care datorita firmelor Zimmer-Germania si CrioBio Romania au atat acoperirea teoretica deplina cat si solutiile la indemana organizatiilor sportive (Zimmer) sau chiar a sporturilor individuale (CrioBio). Ultima a facut chiar efortul de a prezenta in expozitie o criosauna pe deplin functionala pe care cei curiosi au putut constata efectele  benefice prin experienta personala.” a spus Prof. Univ. Dr. Pierre de Hillerin, Director al Institutului National de Cercetare pentru Sport.

Criosauna este o modalitate extrem de eficienta de refacere si recuperare a sportivilor dupa efort, precum si de imbunatatire a performantei acestora. Spre deosebire de stimulatorii biochimici, p