Crosul BT va avea loc in 9 aprilie.

Crosul BT va avea loc in 9 aprilie a.c., iar startul va fi dat de pe stadionul Cluj Arena. Editia din acest an se numeste Alergarea dupa ZamBT si este destinata alergatorilor amatori si profesionisti de toate varstele. Crosul BT este una dintre probele evenimentului sportiv Maratonul International Cluj, iar traseul care trebuie parcurs este de 5 km. Banca Transilvania se asteapta la un numar record de alergatori.

Inscrierea la Crosul BT este gratuita si se realizeaza online, prin site-ul Crosul BT, pana in 24 martie a.c. Participantii inscrisi online vor primi tricouri si numere de concurs, care vor putea fi preluate de la Sala Polivalenta Cluj-Napoca, in 7 aprilie, in intervalul orar 14.00 – 20.00 sau in 8 aprilie, intre orele 11.00 si 19.00.

Noutatile editiei 2017 sunt urmatoarele:

  • Alergatorii sunt incurajati sa vina cu accesorii/costumatii care sa aduca buna dispozitie, pe care sa le poarte in timpul alergarii.
  • Sustinatorii au ocazia sa se implice in alergare pe traseul competitiei, pe distante mici, purtand si ei accesorii/costumatii.
  • Crosul BT are o noua identitate de brand.
  • Concurs foto: persoanele pasionate de fotografie care surprind la Crosul BT cadre interesante sunt invitate sa le posteze, mentionand #CrosulBT2017, pe pagina oficiala BT Facebook sau pe pagina proprie de Instagram, pana in 10 aprilie a.c., inclusiv. Premiul va fi o invitatie dubla la Untold 2017.

Pic2GO este aplicatia cu ajutorul careia participantii la Crosul BT pot avea fotografii cu acestia, facute in timpul competitiei. Este necesar sa fie accesat site-ul www.crosulbt.ro si sa fie introdus numarul de concurs, iar pozele, generate automat, pot fi distribuite ulterior pe propria pagina de Facebook.

Povestea Crosului BT, cel mai longeviv eveniment sportiv marca Banca Transilvania, cu 17 editii anuale organizate in Cluj-Napoca, este prezentata pe Blogul BT.