Ce este offroadul?

Pe scurt: masina si omul, impreuna, in lupta cu Mama Natura. Este vorba despre un sport care impinge echipajul si masinile la limita in incercarea de a invinge obstacolele de pe traseu.

Transsylvania Off Road Club

Pinto Pedro – Vice-presedinte si membru asociat al Transsylvania Off Road Club :”Suntem cel de-al doilea club de offroad format in tara inca din 2001, cu 70 de membrii in prezent in Cluj Napoca si in toata tara. Anul acesta competitia sarbatoreste cea de-a zecea editie si cu aceasta ocazie promitem un concurs deosebit. La anul, ne dorim sa atragem cat mai multi sponosori si sa organizam cat mai bine acest concurs si in fiecare an sa ne bucuram de provocarea gasirii de noi trasee.”

Cupa Taubenreuther Cluj

Off roadul, o ramura  sportiva aparent necunoscuta in tara, a avut parte de o evolutie fantastica in ultimii ani. Apar din ce in ce mai multi pasionati de autoturisme 4×4, si totodata din ce in ce mai multe concursuri de off road. Cupa Taubenreuther Cluj este recunoscuta ca fiind una din cele mai bune din tara. Traseele foarte frumoase, roadbookurile exacte si organizarea de calitate atrag in fiecare an din ce in ce mai multi impatimiti ai off roadului.

A patra etapa a Campionatului National, organizat sub egida FRAS si CNOR va avea loc intre 25-28 august 2011 in inima Muntilor Apuseni, in zona Belis-Vladeasa, o zona care in spatele frumusetii deosebite, ascunde trasee interesante si solicitante de off road. Concurentii vor putea alege intre trei clase: Standard, Open si Extrem, conform dotarilor autovehiculului pe care concureaza. Masinile celor aproximativ 70 de echipaje asteptate vor fi de o diversitate foarte mare: de la autoturisme aproape de strada, la monstrii 4×4, cu caroserie din tevi, special construite pentru astfel de competitii. Concurentii vor avea de luptat 2 zile (26-27 august) cu natura depasind obstacolele de pe traseu: urcari si coborari abrupte, inclinatii laterale, bolovani, apa, mlastini, sleauri, nisip, pe scurt tot ce inseamna teren accidentat.

Baza competitiei va fi in Margau, unde se va afla tabara, startul si finishul. Tot aici va fi organizat, in data de 28 august asa numita SuperSpeciala, o proba de indemanare scurta, pe teren accidentat, care va pune la grea incercare echipajele, dar si bolizii 4×4. Traseul va fi amenajat in asa fel incat sa fie vizibil si interesant pentru public.

Sponsorii acestei editii sunt: Taubenreuther Romania, Suzuki Romania, CARCLASS Rent-A-Car,  Silverstone prin Rols tyres, A&R Tuning.

Parteneri media: 24-fun si Club4x4

Mai multe informatii:

www.offroadtranssylvania.ro

Go to Top