window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cu AIESEC Bucuresti capitala devine un loc al diversitatii culturale / Bucuresti / 17 aprilie 2011

Global Village AIESEC BucurestiPe data de 17 aprilie 2011, intre orele 12:00-17:00, in Palatul Mogosoaia, elevii proiectului GROW din cadrul AIESEC Bucuresti in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza Satul Global ( Global Village ), eveniment sub al carui nume stau nu mai putin de 21 de culturi din toate colturile lumii.

Avand ca slogan „Danseaza. Descopera. Canta. Degusta.”, evenimentul se afla la cea de-a cincea editie, dupa succesul din 2009 „Tu cate tari poti vizita intr-o zi?” care a adunat aproximativ 5000 de participanti in Piata George Enescu din Capitala.
Anul acesta, Palatul Mogosoaia va gazdui standuri reprezentative ale celor mai diverse culturi din intreaga lume astfel :
-12 tari vor fi prezentate de internationalii veniti in Romania in internshipuri : Chile, Nigeria,Japonia,Germania,Bulgaria,Taiwan,Brazilia,Olanda,Ucraina,Cambogia,Serbia ,Polonia.
-9 tari care vor fi ale elevilor din cadrul programului GROW 0.9 in colaborare cu ambasadele tarilor respective: China, Thailanda, Indonezia, Egipt, Tunisia ,Africa de S, Camerun, Suedia, Norvegia.

Satul Global ( Global Village ) este un eveniment interactiv in care publicul intra in contact diverse traditii din jurul lumii si are ocazia sa incerce pe viu dansuri, jocuri, preparate culinare si alte obiceiuri din tarile prezente la targ.
Michal Zabkowski, trainer in cadrul programului GROW 0.9, sustine ca „anul acesta vom avea ceva special, cu mai multe tari reprezentative, mai multi vizitatori si de asemenea mai multi studenti internationali, intrucat vor veni traineri din intreaga tara pentru a induce bucurestenilor ideea de interculturalism. ”
Experienta pe care o ofera participarea la acest proiect constituie un prilej pentru cei implicati sa se cunoasca mai bine, sa lege noi prietenii, indiferent de etnia din care fac parte.
AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.

Cristina Neacsu
Cristina.Neacsu@aiesec.ro
Adresa : Strada Frumoasa, Nr 31, Et 3, Sector 1, Bucuresti.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top