window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Bancpost, sponsor oficial al Echipei Nationale de Fotbal, lanseaza campania “Traieste emotiile alaturi de Nationala”, prin intermediul careia iubitorii fotbalului pot insoti Selectionata Romaniei pe toata durata deplasarii acesteia la Belfast (11–14 iunie), in vederea sustinerii partidei Irlanda de Nord – Romania din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

Lansarea acestei campanii reprezinta prima actiune de amploare implementata la nivel national in cadrul parteneriatului cu Federatia Romana de Fotbal, proiect prin care Bancpost isi doreste sa ofere romanilor experienţe memorabile în afara unităţilor sale, pe stadioane, în locuinţele acestora şi oriunde se regăseşte pasiunea pentru fotbal.

“Parteneriatul strategic cu Federatia Română de Fotbal este o alegere fireasca in acord cu valorile comune pe care le avem cu Echipa Nationala de Fotbal si cu milioanele de suporteri: spiritul de echipa, pasiunea, perfectionarea continua pentru succes si orientarea catre performanta. Mai mult, ne-am propus sa oferim clientilor nostri experiente unice si memorabile, care depasesc limita celor 90 de minute de joc si adauga o noua perspectiva modului in care sunt celebrate evenimentele fotbalistice. Castigatorii campaniei pot astfel sa traiasca emotia si energia de a fi alaturi de Echipa Nationala nu numai din tribunele meciului de la Belfast, ci si din culisele celui mai indragit sport din Romania. Calatoria in Irlanda de Nord alaturi de Nationala reprezinta o oportunitate de a simti la intensitate maxima toate momentele importante din perioada de pregatire a meciului si dupa acesta, ca parte a delegatiei oficiale de fotbal a Romaniei”, a declarat Aura Toma, Director Executiv Marketing si Comunicare – Bancpost.

Astfel, clientii persoane fizice care achizitioneaza in perioada 27 aprilie – 27 mai a.c. oricare produs sau serviciu Bancpost inclus in campanie, intra automat in cursa pentru cele doua pachete VIP de doua persoane fiecare. Castigatorii vor insoti Selectionata Romaniei in Irlanda de Nord si vor fi alaturi de fotbalistii romani in toate momentele cheie ale acestei calatorii: vor zbura cu charter–ul Nationalei, se vor caza la acelasi hotel cu delegatia oficiala, vor avea ocazia sa cunoasca personal membrii echipei si vor asista la antrenamentele de pregatire ale jucatorilor premergatoare meciului oficial.

Produsele si serviciile inscrise in campanie sunt: conturi curente (cont pentru incasarea salariului – Pachet Favorit, cont pentru incasarea pensiei – Senior Activ, cont Personal Banking), asigurari („Perspective pentru Educatie”, „Perspective pentru Casa Ta”, „Perspective pentru Viitor”), produse de economisire (depunere 1.000 lei sau 500 unitati monetare in valuta), Mobile Banking –  FastMobile, carduri de credit – American Express, VISA sau MasterCard, credite de consum – Nume Prenume cu vacanta de la plata ratei, credite cu ipoteca si descoperire de cont. Fiecare produs sau serviciu contractat aduce o sansa de castig in plus. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei si produsele incluse pot fi gasite pe site-ul www.bancpost.ro si in orice unitate Bancpost.

Despre Bancpost

Bancpost este o banca universala importanta in Romania cu o prezenta de 24 de ani pe piata locala si o retea de 150 de unitati, 7 centre de afaceri corporate si 5 centre regionale retail. Banca gestioneaza un portofoliu de peste 1 milion de clienti corporativi, de retail si institutionali, pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si flexibile. Bancpost acorda finantare companiilor atat din surse proprii, cat si prin intermediul liniilor de credit puse la dispozitie in parteneriat cu diverse institutii financiare internationale. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.500 POS-uri si 200 APS-uri care ofera acces comod si permanent la serviciile bancii. Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plata a cardurilor de credit si este totodata reprezentant VISA si MasterCard. In acord cu angajamentul sau de a sprijini performanta si valorile romanesti, Bancpost a devenit incepand cu anul 2015 Sponsor Oficial al Echipei FRF si al Echipei Nationale de Fotbal.

2015-04-29T12:34:59+03:0029 aprilie 2015|Categories: COMUNICATE DE PRESA, social, sport|Tags: , , , |
Go to Top