CFR Călători informează că în perioada 10-16 octombrie 2014 pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iași cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva capacitatea de transport din București și principalele orașe din țară va fi suplimentată.

Vor circula suplimentar urmatoarele trenuri:

  • IR 1653/ IR 12660 si IR 1755/12664 cu plecări din Bucuresti la ora 21,30 și 23:30 si sosiri la Iaşi 04:53, respectiv 06:53
  • IR 1752/ IR 12663 cu plecare din Iasi la ora 12:15 si sosire la Bucuresti Nord la ora 19.40

Trenurile cu destinația Iași dinspre București Nord, Timișoara Nord, Arad, Cluj Napoca, Constanța, Galați, Bacău, Vaslui, Pașcani, Tecuci și retur vor fi suplimentate cu vagoane.
În ANEXA (click aici) prezentăm variantele de călătorie (IR) dintre marile orașe și capitala Moldovei.

Recomandăm tuturor pasagerilor să îşi procure din timp biletele de tren pentru evitarea aglomerației de la casele de bilete.

CFR Călători mulţumeşte tuturor celor care îşi cumpără de fiecare dată bilet de tren!

Călătorii pot achiziționa bilete în următoarele moduri:

  • online de pe www.cfrcalatori.ro
  • de la automatele XsellKiosk din gări
  • de la automatele ZebraPay, din marile centre comerciale
  • prin rezervare telefonică, în ziua plecării trenului
  • direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR
  • de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)

Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, biletul dus-întors, se poate cumpăra cu o reducere  de 10%. În plus, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.

CFR Călători recomandă tuturor pasagerilor să se asigure că au bilet entru a evita taxarea suplimentară în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Detalii suplimentare şi informații actualizate despre circulația trenurilor, se găsesc pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, la personalul din gări sau prin telefon la 021/9521.


CFR Călători le urează drum bun tuturor pelerinilor!