window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CUBE DAYS III / Bucuresti – Cernica / 4 iulie 2010

Cube Days 4 iulie Strandul Cernica

Revenim cu locatia exacta a evenimentului CUBE DAYS III. Aici puteti gasi harta locatiei. Mai jos sunt cele mai importante informatii despre acest eveniment.
www.gmap-pedometer.com

Cube Days este o intalnire pe biciclete intre prieteni, in cadrul careia va invitam sa descoperiti placerea pedalatului intr-un cadru natural pe care este posibil sa nu va fi asteptat sa existe atat de aproape de Bucuresti.
Intalnirea o incepem la ora 09.00 cand va asteptam in zona Strandului Cernica sa ne cunoastem, sa schimbam impresii despre ture si sa ne facem noi prieteni. Nu uitati ca prima bautura este din partea noastra.
Si in acesta editie de Cube Days va vom invita si la un seminar tehnic, in cadrul caruia vom povesti in cea mai mare parte despre frane, dar va asteptam si pe voi cu orice fel de intrebari tehnice legate de biciclete in general si de bicicleta voastra in special.
Turele cu care cei ce au venit la editiile anterioare sunt dj familiarizati, vor fi putin modificate din punct de vedere al organizarii. In acest sens, plecarea in tura se va da in bloc, dar intrarea in padure se va face in grupuri restranse de oameni conduse de un ghid ce cunoaste traseul. In acest fel se vor evita orice fel de neplaceri legate de traseu si ne vom bucura cu totii de o tura completa, placuta si relaxata.
Ca intotdeauna participarea la tura nu costa nimic si prima bautura este gratis.
Daca nu ai bicicleta nu-i nicio problema, iti inchiriem noi una pentru tura. Nu uita sa iti iei si echipamentul de protectie, in special casca si manusile, astfel incat distractia ta sa nu fie umbrita de nimic neprevazut.
Pentru cei care nu stiu inca ce inseamna Cube Days va invitam sa accesati link-ul de mai jos unde gasiti pozele editiilor anterioare: www.bikexpert.ro

Dragos Dimancea
dragos.dimancea@bikexpert.ro
http://www.bikexpert.ro

2014-02-11T18:06:18+02:0028 iunie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sport|Tags: , , , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top