window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CUDE DAYS / Bucuresti – Cernica / 8 mai 2010

CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Nu dorim sa ne transformam intr-un concurs ci doar sa atragem cati mai multi oameni catre sport si in special catre ciclism.

Vrem sa ne intalnim in fiecare luna a sezonului in numar cat mai mare si sa realizam diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor la locatie. Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil.
Vrem sa petrecem ore cat mai frumoase impreuna, motiv pentru care fiecare participant la tura va primi din partea Bikexpert o bautura gratis inainte de start, iar la final vom asigura muzica si antrenul.
Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube. Va asteptam sa veniti cu orice fel de vehicul cu doua roti. Cei mici sunt si ei asteptati si pentru ei am pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.
La sfarsitul turei vom organiza o tombola cu premii din partea Bikexpert si a patenerilor nostrii.
Va asteptam in numar cat mai mare la locatia descrisa mai sus incepand cu orele 10.00, in data de 8 mai 2010 si speram sa putem sa va oferim o incalzire cat mai buna pentru Prima Evadare.

Dragos Dimancea
0744.451.558
dragos.dimancea@bikexpert.ro
http://www.bikexpert.ro

2013-12-02T20:13:28+02:0030 aprilie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA, sport|Tags: , |

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top