window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Cum fac business romanii / Bucuresti / 16-17 iunie 2010

„Specificul romanesc si impactul sau asupra comunicarii de business” este numele prezentarii pe care o va sustine Radu Cosarca, in cadrul Inventis Forum 2010, organizat de Business- Edu.
Astfel, in data de 17 iunie, in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, Radu Cosarca ii provoaca pe participantii la Forum la o dezbatere pe tema „comunicarii corporatiste”.

Pe scurt, prezentarea „schiteaza un portret al angajatului roman, asumind subiectivismul si limitele unei asemenea generalizari, asa cum este receptat de managerii expati si specialistii straini care sunt detasati pe perioade lungi in Romania.” Totodata, prezentarea isi propune sa „identifice problemele care apar la intilnirea culturii occidentale cu cea locala, si dificultatile de adaptare cu care se confrunta strainii si romanii atunci cind trebuie sa lucreze impreuna”.
Potrivit acestuia, „dezbaterea prezinta modul in care istoria si conditiile geo-politice au determinat cultura si caracterul romanilor”. Autorul incearca sa raspunda la intrebarea incitanta: „Exista o fire a romanilor – un ansamblu de trasaturi morale, valori etice si afecte – care ii individualizeaza ca natiune, si le influenteaza atitudinea fata de munca, eficienta la serviciu, lucrul in echipa?”
Radu Cosarca propune comunitatii directorilor de HR – cu argumente stiintifice si umor „specific romanesc” – o noua abordare a unei problematici delicate si, posibil, un nou si modern produs de formare profesionala.
Inventis Forum 2010 este singurul eveniment de anvergura, dedicat exclusiv specialistilor din HR din Romania, organizat de Business-Edu. Inventis Forum creaza un cadru dinamic si faciliteaza dialogul intre expertii din domeniul Resurselor Umane din organizatii si consultantii din companii. Totodata, Inventis este locul unde se definesc trendurile industriei.

Forumul se adreseaza specialistilor in Resurse Umane din companii multinationale si romanesti, top management-ului si antreprenorilor, key speakeri, specialistilor de top din companii multinationale si romanesti, top consultanti din Romania si Europa, freelancer-ilor, studentilor, indivizilor in cautare de dezvoltare personala.

Data si locul desfasurarii:
16 – 17 iunie, Bucuresti la Hotel Novotel

Speakeri din BCR, Vodafone, Pirelli Romania, OTP Bank, Holcim, Pricewaterhouse Coopers, ING, GE Money, BRD Finance ; consultanti de la Ascendis, Achieve Global, Trend Consult, consultanti si coachi independenti.

Teme abordate : Talent Management, Transformarea culturii organizationale, Leadership, OD, Specificul romanesc si impactul in business, Maximizarea impactul unui training de vanzari, Comunicarea interna, etc.

Despre Business-Edu:
Business – Edu isi propune sa ofere cunostinte si experiente de invatare, valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare, dezvoltare si schimbare. Business-Edu a dezvoltat o comunitate in cadrul careia va informati, gasiti modele de buna practica si interactionati cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata.
Din 2004, Business-Edu exista pe piata atat in offline, cat si in on-line, prin
5 evenimente de business consacrate: Conferinta anuala de Training; Conferinta anuala de Coaching; Business – Edu Expo; Business-Edu Awards, Psihologia la locul de munca. Portalul www.business-edu.ro concentreaza comunitatea celor interesati de dezvoltare, inovare si schimbare.

Detalii cu privire la eveniment si inscrieri puteti gasi accesand: www.business-edu.ro
Adresa de contact: pr@business-edu.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top