Cum să trimiți flori proaspete oriunde în lume, în doar 4 ore, cu Roflora?

  • Roflora flori proaspete oriunde

Roflora flori proaspete oriunde

Pare imposibil? Nu și pentru noi, căci asta facem în fiecare zi, de mai bine de 15 ani.

Noi suntem ROFLORA, florăria online la care apelezi dacă vrei să trimiți buchete speciale de flori, aranjamente florale de top sau cadouri minunate oriunde în lume. Da, da, chiar oriunde în lume. Suntem singurul reprezentant certificat pentru România a Teleflora Internațional, cea mai veche și prestigioasă rețea care include florării locale și internaționale de top. Astfel, avem acces la o rețea de peste 33.000 de florari parteneri în toată lumea și putem livra florile tale preferate la nivel internațional, în doar 4 ore, pentru comenzile plasate până în ora 12.00.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

 Ne-am stabilit singuri reguli de la care nu ne abatem niciodată: să oferim mereu flori proaspete și să transformăm orice livrare într-o surpriză neașteptată. Fiecare floral partener ROFLORA livrează personal orice comandă, asigurându-ne astfel că sunt îndeplinite toate standardele de calitate, dar și că florile trimise de tine vor fi însoțite de o poveste. Dacă alegi ROFLORA, florile tale nu vor fi ambalate și ținute în cutii zile întregi până când vor ajunge la destinatar. Noi ne vom asigura că fiecare buchet ajunge cât mai repede posibil și că florile sunt proaspete, de parcă abia ar fi fost culese din grădină.

Și pentru ca surpriza ta să fie completă, ai opțiunea să ”accesorizezi” florile pe care le trimiți cu un tort, jucărie de pluș, vin sau șampanie sau poți alege direct unul din coșurile noastre gourmet, pline cu bunătăți alese.

Ca să-ți fie și mai ușor, am pregătit pe site secțiunea livrări internaționale, de unde poți vedea exact toate țările către care poți trimite flori prin ROFLORA și costurile aproximative, în funcție de buchetul de flori pe care îl dorești.

Echipa nostră de specialiști dedicați îți stă la dispoziție la numărul 073floraro (0733/567.276) și prin e-mail la contact@roflora.ro pentru a te ajuta în fiecare etapă a plasării comenzii. Te așteptăm pe site-ul nostru, www.roflora.ro, să facem împreună cele mai frumoase și autentice surprize florale și să trimitem fericirea-n dar!

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

2016-03-30T10:14:01+03:0030 martie 2016|Categories: COMUNICATE DE PRESA, diverse|Tags: , |
Go to Top