Curs acreditat CNFPA Marketing onlineCursul abordeaza o tematica neconventionala despre cum gasiti cea mai eficienta cale de promovare online si cum puteti transforma un site intr-o afacere de succes.

Studiile de caz si exemplele date pe parcursul trainingului va vor ajuta sa intelegeti procesul de promovare al unui site in mediul online, chiar daca lucrati cu o echipa de profesionisti. Deseori limbajul tehnic folosit de graficieni si programatori este un obstacol pentru punerea in practica a cerintelor clientului.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa-si inceapa propria afacere pe Internet si celor care au deja un site si doresc sa il promoveze, repectiv sa il dezvolte intr-o sursa de venit.

Din tematica programului de formare fac parte si subiecte precum:

–          Avantajele dezvoltarii unei afacerii pe Internet. Ce inseamna sa dezvolti o afacere online ?

–          Cum alegi numele de domeniu si ce influenta  are asupra afacerilor pe Internet ? 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre constructia unui site si modul in care acestea influenteaza potentialul de dezvoltare al acestuia. Care sunt lucrurile care influenteaza perceptia vizitatorului cand intra pe un site si cand devine un site user-friendly.

–          Cheia afacerilor pe