Curs acreditat CNFPA: Marketing online

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Curs acreditat CNFPA: Marketing online

Curs acreditat CNFPA Marketing onlineCursul abordeaza o tematica neconventionala despre cum gasiti cea mai eficienta cale de promovare online si cum puteti transforma un site intr-o afacere de succes.

Studiile de caz si exemplele date pe parcursul trainingului va vor ajuta sa intelegeti procesul de promovare al unui site in mediul online, chiar daca lucrati cu o echipa de profesionisti. Deseori limbajul tehnic folosit de graficieni si programatori este un obstacol pentru punerea in practica a cerintelor clientului.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa-si inceapa propria afacere pe Internet si celor care au deja un site si doresc sa il promoveze, repectiv sa il dezvolte intr-o sursa de venit.

Din tematica programului de formare fac parte si subiecte precum:

–          Avantajele dezvoltarii unei afacerii pe Internet. Ce inseamna sa dezvolti o afacere online ?

–          Cum alegi numele de domeniu si ce influenta  are asupra afacerilor pe Internet ? 10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre constructia unui site si modul in care acestea influenteaza potentialul de dezvoltare al acestuia. Care sunt lucrurile care influenteaza perceptia vizitatorului cand intra pe un site si cand devine un site user-friendly.

–          Cheia afacerilor pe Internet : Traficul. Cum aducem vizitatori si cum ii pastram?

–          Cum promovam un site ?. Cum derulam o campanie de promovare pe site-urile de socializare ?

–          Vrei sa fii pe prima pagina in GOOGLE? Afla cum functioneaza si care sunt avantajele campaniilor de promovare Search Engine Optimization (SEO),Google AdWords si Facebook Ads.

–          Vanzarile online. Cum gestionam un magazin virtual transformand vizitatorii in clienti fideli? Care sunt functionalitatile pe care o solutie e-commerce trebuie sa le detina astfel incat managementul magazinului sa fie realizat cu succes?

–          Newsletter-ul – sursa de informare sau spam ?. Ce inseamna derularea unei campanii de promovare prin e-mailing?

–          Ce inseamna promovarea externa a unui site ?. Cum alegem directoarele in care inscriem un site astfel incat sa fise considerat pertinent de motoarele de cautare?

–          Care sunt principalele instrumente de analiza utilizate in mediul online si cum ne ajuta sa le utilizam in luarea deciziilor de management?

–         Cum comunicam cu vizitatorii astfel incat sa ii fidelizam si sa asiguram dezvoltarea afacerii in mediul online?

Training-ul de marketing online va cuprinde si o proba practica, in cadrul careia participantii vor realiza un plan de promovare al site-ului conform strategiilor prezentate.

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA.

Cursul se va desfasura in perioada 3-4 martie, la sediul firmei Creative Business Management dinSitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti. Trainerul cursului va fi Ionut Condruz, specialist in realizarea strategiilor de optimizare  a site-urilor, marketing online si social media.

Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, prin transfer bancar sau numerar la sediul firmei mai sus mentionat.

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la  ruxandra@cbmanagement.ro

Go to Top