window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Curs acreditat CNFPA: Planificarea si implementarea strategiilor de comunicare

  • Curs acreditat CNFPA Planificarea si implementarea strategiilor de comunicare Logo Creative

In perioada 14-16 septembrie, Creative Business Management te ajuta sa iti incepi cariera in PR, prin cursul dedicat promovarii campaniilor de relatii publice si realizarii strategiilor de comunicare in diverse domenii.

Tematica training-ului: comunicarea cu mass-media, promovarea stirilor in mediul online, redactarea comunicatelor de presa si a  Curs acreditat CNFPA Planificarea si implementarea strategiilor de comunicare Logo Creative-urilor,importanta parteneriatelor media si obtinerea sponsorizarilor in campanie, realizarea cercetarilor necesare pentru definirea conceptului de campanie si tehnici de evaluare si monitorizare a campaniilor de relatii publice. Cursul contine si o latura practica, prin care trainerii Creative Business Management vor realiza impreuna cu participantii  o strategie de relatii publice pe baza mai multor studii de caz si exercitii de grup.

Dupa absolvirea programului de formare, cursantii vor sti:

–         Sa aleaga si sa construiasca tipul de campanie si strategia de comunicare potrivite, in functie de companie, produs, serviciu si/sau plasarea pe piata.

–         Sa desfasoare cercetari si sa utilizeze rezultatele obtinute in vederea stabilirii publicului tinta si definirii conceptului de campanie

–         Sa redacteze comunicate de presa si sa realizeze monitorizari de presa

–         Sa isi stabileasca un plan media

–         Sa utilizeze retelele sociale pentru promovarea mesajelor si cresterea notorietatii campaniei

Training-ul se va desfasura la sediul companiei Creative Business Management, din Sitraco Center, Splaiul Unirii nr 6, Bl. B3A, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA. La finalul cursului, in urma unui examen de absolvire, toti participantii primesc un certificat acreditat C.N.F.P.A. pe „Competente antreprenoriale”, cod COR 333906, conform ocupatiei de „Asistent relatii publice si comunicare(studii medii)”.

Trainerul cursului este Bianca Preda. Bianca are o experienta de peste 10 ani in domeniul comunicarii si a coordonat o serie de campanii nationale si internationale. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a Facultatii de Relatii Internationale si Studii Europene si a obtinut titlul de Master in Comunicare si Relatii Publice. De asemenea, a urmat numeroase cursuri de specializare in relatii publice si management. Din 2004 lucreaza ca purtator de cuvant al Uniunii Nationale a Patronatului Roman si gestioneaza relatia cu mass-media si elaboreaza strategia de comunicare a mai multor IMM-uri si ONG-uri. In prezent, este trainer acreditat CNFPA in cadrul companiei Creative Business Management si expert in comunicare in proiectul finantat din fonduri structural europene “Facilitator pentru invatarea permanenta in scoala- o noua calificare didactica pentru o scoala care invata!”

Costul formarii de persoana este de 400 lei.
Sunt incluse:
– Suportul de curs si materialele necesare
– Diploma de participare Creative Business Management
– Participarea la examenul de absolvire
– Diploma acreditata C.N.F.P.A.
– E-coaching: suport oferit pe e-mail de trainer fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate

Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909/ 031.428.24.44, sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top