Euro Best Team are placerea de a va anunta organizarea cursului autorizat de Manager Resurse Umane, care se va desfasura la Camera de Comert Bucuresti sau la sediul EBT (in functie de numarul celor inscrisi), pe o durata de 4 zile. Perioada de desfasurare a cursului va fi: 30-31 martie si 4-5 aprilie 2011. Examenul de absolvire va avea loc pe data de 7 aprilie 2011. OFERTA: Trimiteti formularul pana la data de 28 martie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 800 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. LOCURI GRATUITE: Pentru grupuri mai mari de cinci persoane, Euro Best Team ofera cadou taxa de participare pentru a sasea persoana.

Cine se poate inscrie?

Programul de perfectionare se adreseaza persoanelor interesate sa-si dezvolte abilitatile de manager in domeniul resurselor umane, sa-si dezvolte o baza solida de cunostinte pentru urmatorul pas in performanta profesionala, sa deprinda tehnici moderne de lucru.

COMPETENTE

– Coordonator al departamentului de resurse umane;
– Consilier in probleme de resurse umane;
– Elaborarea strategiei de resurse umane;
– Stabilirea politicilor de resurse umane potrivit nevoilor companiei;
– Selectia in interviul de recrutare;
– Monitorizarea relatiilor de munca;
– Evaluarea costurilor de personal.

Unde este recunoscut programul?

Programul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilare