window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Esti in fata lor, in picioare. Palmele iti transpira. Gura ti s-a uscat. Inima aproape ca-ti sare din piept. Toti se uita fix la tine, asteptand sa faci ceva, sa spui ceva.

Esti atat de concentrat pe replicile pe care urmeaza sa le spui, incat din personajul exersat in fata oglinzii, incarcat de diverse emotii, n-a mai ramas decat o schimonoseala deloc credibila. Si, de cele mai multe ori, o camera enorma este indreptata parca amenintator exact pe fata ta. Acea camera careia nu-i scapa nimic din vedere, care surprinde pana la cel mai mic amanunt din prestatia ta, fiecare clipit, fiecare miscare a capului, fiecare sunet pe care-l pronunti. Iar vitorul tau este in mainile acelor oameni…care striga…„URMATORUL!

Asa cum stii deja, principalul obiectiv al unui actor, al tau, este:

–         Sa poti reproduce o realitate credibila pe scena sau pe ecran, sub analiza atenta si, mai ales, critica a publicului.

–         Sa intri „la comanda” in diverse stari si emotii

–         Sa poti comuta natural, firesc si cu usurinta intre diverse stari, astfel incat acestea sa fie credibile.

Asa ca, daca te intereseaza sa:

–         scapi de tracul de scena

–         „intri in pielea personajului” intr-un mod veridic, realist

–         depasesti emotiile unui casting

–         convingi publicul auditor de faptul ca emotiile personajului interpretat de tine sunt reale

–         treci natural, firesc si cu usurinta de la o emotie la alta sau de la o stare la alta

–         devii mai creativ si mai increzator

–         fii Actor cu adevarat

Vino sa inveti tehnicile de care ai nevoie, pentru a reproduce acea realitate credibila celor care te privesc si sa obtii instrumentele de care ai nevoie, pentru a te distinge prin performanta, in aceasta industrie din ce in ce mai competitiva. Tehnicile NLP sunt extraordinar de puternice, profunde si cu rezultate rapide, completand perfect metodele actoriei clasice  Acest curs iti pune la dispozitie tehnici prin care sa-ti dezvolti creativitatea si sa te simti confortabil in fata audientei. Ca atare, cursul la care vei participa este unul interactiv, hazliu si serios, romantic si furios, amarui si dulceag, tragic si comic.

Cui se adreseaza? Cursurile se adreseaza tuturor celor care:

–         aspira la o cariera in teatru, film sau televiziune

–         doresc sa-si imbunatateasca performanta actoriceasca

–         doresc sa-si dezvolte creativitatea

–         vor sa scape de tracul de scena

–         vor sa faca din personajul lor un caracter credibil si real

Durata cursurilor: 2 luni si sunt structurate in 4 module. Durata unui modul este de 2 zile (sambata si duminica) si se desfasoara intre orele 10.00 – 18.00 (cu pauza de pranz).

De asemenea, fiind un training orientat pe obiective, numarul de cursanti este relativ mic (9 –12) astfel incat, fiecare cursant sa beneficieze din plin de practica si indrumare din partea trainerului, iar la finalul cursului, sa stapaneasca aceste tehnici necesare unui actor profesionist.

Investitia: 400 EUR fara TVA. Achitarea integrala la inceputul cursului reduce investitia la 350 Euro, ceea ce inseamna o economie de 50 EUR.

Alpha Coaching iti ofera un loc GRATUIT la Cursul Make It Real care incepe in luna Octombrie, participand la Concursul pe teme cinematografice ce se desfasoara pe pagina  Facebook https://www.facebook.com/event.php?eid=119468654823994.

Pentru detalii si inscrieri: www.alpha-coaching.ro

Go to Top