window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Curs autorizat de FORMATOR / Bucuresti / 19-20 si 26-27 martie 2011

GETJM Formare si Dezvoltare, societate de training va invita sa participati in perioada 19 – 20 si 26 – 27 Martie 2011 la cursul de FORMATOR Cod COR 241205 certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, cursul se desfasoara in cadrul Colegiului National „Gheorghe Lazar” (Cismigiu).

Sesiunea este sustinuta de un trainer certificat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, participant la numeroase programe nationale de formare in domeniu.
Grup tinta: persoane interesate sa dobandeasca calitatea de formator, precum si tehnicile de pedagogie.
Cursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.

Exista cel putin 3 (trei) motive pentru a alege cursul de FORMATOR (autorizat C.N.F.P.A.):

1. Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si formare profesionala

2. Conform art. 23, alin. 1 din OG 129/2000 incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire

3. Este in concordanta cu NOUL STANDARD OCUPATIONAL DIN 2007.

Structura Cursului:
– Formarea si formatorul
– Rolul si caracteristicile formatorului
– Competentele formatorului
– Etica formatorului
– Dinamica procesului de grup
– Invatarea prin cooperare
– Invatarea activa
– Tipuri de grupuri
– Facilitarea comunicarii in grupuri
– Tehnici de comunicare
– Tipuri de feed-back
– Metodele de predare-invatare-evaluare
– Resursele materiale si alegerea
– Dezvoltarea obiectivelor unui program de formare
– Tipuri de obiective
– Predarea in echipa
– Organizarea procesului de formare
– Structura unei sesiuni de formare
– Evaluarea procesului de formare in functie de obiectivele initiale
– Evaluarea unei sesiuni de formare

Competente dobandite:
– Pregatirea formarii,
– Realizarea activitatii de formare,
– Evaluarea participantilor la formare,
– Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare,
– Proiectarea programelor de formare,
– Marketing-ul formarii,
– Organizarea programelor si a stagiilor de formare,
– Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

Recunoastere nationala: La finalul trainingului va fi organizat un examen de evaluare a abilitatilor si cunostintelor dobandite, cu o comisie CNFPA. Examenul consta intr-un test grila si sustinerea unei prezentari.
Absolventii vor obtine in urma evaluarii, un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE cu competente pentru Formator, Cod COR 241205 (conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania), eliberat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Recunoastere internationala: Pentru recunosterea internationala a diplomelor, certificatelor de calificare profesionala si a certificatelor de compete profesionale obtinute in Romnia este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Pentru verificarea autenticitatii certificatelor de competente profesionale eliberate de centrele de evaluare autorizate de CNFPA trebuie sa va adresati Directiei standarde ocupationale, calificari si atestare din cadrul Secretariatului Tehnic al CNFPA.
Pentru verificarea autenticitatii certificatelor de calificare Si de absolvire obtinute in urma cursurilor de formare profesionala trebuie sa va adresati comisiei judeteane care au autorizat furnizorul de formare profesionala.
Mai multe detalii gasiti pe site-ul CNFPA: www.cnfpa.ro

Taxa: 1.000 lei (include materialele, suportul de curs, fisele de lucru, taxele pentru participarea la examen, pauzele pentru gustare si cafea)
Deducere: Costul cursului, autorizat CNFPA, se deduce integral din impozitul pe profit/venit conform art. 34 din Ordonanta nr. 129/2000 republicat.

Societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

Inscriere:

Documente necesare: CV, copie BI/CI, copie dupa ultimul act de studiu;
Completarea formularului de inscriere;
Transmiterea acestuia prin fax (021.56.98.898) sau e-mail (daniel.stoica@getjm.ro)
Achitarea taxei de participare (1.000 lei nu se percepe TVA) sau a primei rate

Daniel Stoica

Fax: 021.56.98.898
daniel.stoica@getjm.ro
http://www.getm.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top