GETJM Formare si Dezvoltare, societate de training va invita sa participati in perioada 19 – 20 si 26 – 27 Martie 2011 la cursul de FORMATOR Cod COR 241205 certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, cursul se desfasoara in cadrul Colegiului National „Gheorghe Lazar” (Cismigiu).

Sesiunea este sustinuta de un trainer certificat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, participant la numeroase programe nationale de formare in domeniu.
Grup tinta: persoane interesate sa dobandeasca calitatea de formator, precum si tehnicile de pedagogie.
Cursul se adreseaza atat persoanelor care si-au dobandit competentele de formator pe cai informale si doresc sa si le certifice oficial cat si persoanelor care doresc sa devina formatori.

Exista cel putin 3 (trei) motive pentru a alege cursul de FORMATOR (autorizat C.N.F.P.A.):

1. Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si formare profesionala

2. Conform art. 23, alin. 1 din OG 129/2000 incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire

3. Este in concordanta cu NOUL STANDARD OCUPATIONAL DIN 2007.

Structura Cursului:
– Formarea si formatorul
– Rolul si caracteristicile formatorului
– Competentele formatorului
– Etica formatorului
– Dinamica procesului de grup
– Invatarea prin cooperare
– Invatarea activa
̵