window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

CURS AUTORIZAT FORMATOR / Bucuresti / 17-18 si 24-25 septembrie 2011

Cursul se adreseaza atat celor care profeseaza si  isi doresc o sporire a abilitatilor de formator, precum si  acreditarea acestora, cat si celor care vor sa devina formatori, fara a fi profesat pana acum in domeniu.

Obiectivul cursului – Este ca toți participanții sa-si insuseasca tehnicile si sa-si dezvolte optim competențele de formatori, autori si ofertanți de formare, intr-un mediu dinamic si atractiv, obținand la finalul cursului diploma acreditata CNFPA, MMFPS, MECI.

Tematica cursului:

  1. Formarea şi formatorul. Rolul si caracteristicile formatorului. Competentele formatorului. Etica formatorului.
  2. Particularitatile de formare la nivelul adultilor. Caracteristicile invatari la adulti. Teorii şi modele ale invatarii. Strategii si stiluri de invatare la adulti.
  3. Dinamica procesului de grup. Invatarea prin cooperare. Invatarea activa. Tipuri de grupuri.
  4. Facilitarea comunicarii in grupuri. Tehnici de comunicare. Tipuri de feed-back.
  5. Metodele de predare-invatare-evaluare. Resursele materiale si alegerea / adaptarea acestora la necesitatile de formare.
  6. Dezvoltarea obiectivelor unui program de formare. Tipuri de obiective. Predarea in echipa. Organizarea procesului de formare. Structura unei sesiuni de formare.
  7. Managementul conflictelor, al situatiilor delicate si al participantilor dificili.
  8. 8. Evaluarea procesului de formare in functie de obiectivele initiale. Evaluarea unei sesiuni de formare.

Beneficii

La finalul cursului, participantii:

–         Vor obtine o diploma acreditata CNFPA

–         Vor cunoaste tendintele actuale in domeniul instruirii si formarii, precum si toate elementele necesare realizarii cu succes a unei sesiuni de formare, indiferent de continutul acesteia.

–         Isi vor insusi/dezvolta  competentele de formator.

Inscriere:

Trimite un email la adresa office@iraconsult.ro cu datele tale de contact ( nume si prenume, numar de telefon ) sau intra pe www.iraconsult.ro si inscriete. Relatii la telefon:021/3234570 sau la 0748038285

Durata cursului : 4 zile

Perioada de desfasurare: 17 – 18 si 24 – 25 Septembrie 2011

Sesiunile de instruire si examenul final se vor desfasura la Hotel GOLDEN  TULIP  TIMES, Bucuresti , Bld.Decebal, Nr. 19

Taxa participare:

Taxa de participare este de 1000 RON / participant  (taxa de participare acopera costurile cu privire la traineri, sala, materiale curs, pauze de cafea  si examen).

Informatii contact
Vrinceanu Ana Maria
Ira test Consult
Str Miraslau, Nr. 24
tel/fax :0213234570
tel mobil: 0748038285
email: office@iraconsult.ro
www.iraconsult.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top