Curs copywriting pentru incepatori: 20-21 iunie

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Curs copywriting pentru incepatori: 20-21 iunie
  • Curs copywriting pentru incepaCurs copywriting pentru incepatori: 20-21 iunietori: 20-21 iunie

Curs copywriting pentru incepaCurs copywriting pentru incepatori: 20-21 iunietori: 20-21 iunie

Vrei sa inveti rolul cuvintelor in comunicare si influenta pe care acestea o au asupra noastra? Creative Business Management te invita la cursul de „Copywriting pentru incepatori” in perioada 20-21 iunie, pentru a afla ce inseamna content si copywriting.

Vei afla cum poti sa scrii texte publicitare de valoare, ce pot genera vanzari, indiferent de tipul lor: brosuri, articole, reviste, bannere, cataloage de produse etc.

In prima zi vei afla ce inseamna si care sunt diferentele dintre content marketing, content writing si copywriting. Vei trece in agenda si pasii de realizare a unei campanii de content marketing si cum trebuie sa analizezi produsul sau serviciul promovat. Nu vor lipsi exercitiile de scriere persuasiva si de ce este important sa stii cum sa realizezi un profil al publicului tinta.

A doua zi vei realiza strategia de continut pentru un blog si vei invata cum sa scrii articole, dar si cum sa le promovezi eficient in mediul online. Vei reusi sub indrumarea trainerului, sa redactezi texte pentru PPC Marketing, e-mail marketing si texte pentru reclame dar si materiale promotionale.

Pentru a asigura o experiență relevantă fiecărui participant, la acest curs, numărul de locuri este limitat.

Cursul va fi sustinut de Catalin Ionascu – fondatorul Romanian Copywriter, consultant de marketing la DR Consultants, consultant de marketing online la The Pharmacy și trainer la Cabinetul de Business.

Cursul costa 400 lei plus TVA iar inscrierile se fac telefonic-0743.183.353, pe mail cursuricbmanagement@gmail.com sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Go to Top