window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions-Comunicate.de.presa.Info.Evenimente.Media.NEWS.BUSINESS

Cunoastrea limbilor straine este esentiala astazi in gasirea unui job, iar cand este vorba de o limba straina “rara” vorbim de o diferenta majora in salarizare si de o oportunitate exceptionala.

 

In tarile din nordul Europei, de pilda in Danemarca, nivelul de trai este ridicat si  oferta de joburi atractiva daca limba nu ar constitui o bariera. Iar cum anumite caracteristici ale limbii daneze (cum ar fi fonetica ori compunerea cuvintelor) o fac nu tocmai usor accesibila, este bine ca invatarea ei sa se faca interactiv si asistata de un profesor. De aceea, incepand din această vara, Centrul de Limbi Straine FIDES, specializat in cursuri de limbi straine de mare si mica circulatie, initiaza si cursuri de limba daneza.

 

Pe perioada verii cursurile  sunt organizate in module de 4 saptamani, doua sedinte pe saptamana a cate trei ore. Proxima serie de daneza cuprinde perioada 22 iulie – 17 august, la sediul FIDES din Bucuresti, Bd. Hristo Botev nr. 9. Inscrierile se fac pana pe 19 iulie.

 

Metoda de predare FIDES este interactiva şi multimedia, cursanţii sunt stimulaţi sa comunice, sa intrebe, sa se implice activ iar exercitiile simulează situaţiile vietii reale. Manualul este structurat in unitati care trateaza o tematica variata legata de viata şi activitatea cotidiana (prezentare, familie, activitati zilnice, cumparaturi, stil de viata danez, sanatate etc.) la care se adauga informatii esentiale despre civilizatia si cultura daneza. Profesorul, cu o lunga experienta de predare in Danemarca, indruma si evalueaza fiecare cursant in parte pentru a depasi dificultatile diferite pe care le intampina fiecare cursant. La incheierea cursurilor se elibereaza o diploma cu valoare de atestat.

 

Pentru detalii suplimentare contactati

 

Geanina Marineci
Director Marketing

Centrul de Limbi Straine FIDES
Pta. Rosetti, Bd. Hristo Botev nr. 9
Sector 3,  Bucuresti,  Romania
tel. 004 021 313 47 45 /85 /86   0724 00 50 90
fax 004 021 313 47 28
institutii@fidescentre.ro
www.fidescentre.ro

Go to Top