In perioada 14-18 Iunie 2010, QRP organizeaza la Bucuresti cursul de Management de Proiect PRINCE2, nivelurile Foundation si Practitioner.

In zilele de 14, 15, 16, 17 si 18 Iunie va avea loc programul de training pentru metodologia internationala de Project Management PRINCE2, cu posibilitatea de a sustine examenele PRINCE2 Foundation si Practitioner, in zilele de 16 si respectiv 18 Iunie.

PRINCE2 PRojects IN Controlled Environments este metoda structurata de Project Management care a devenit un standard universal-valabil in ceea ce priveste organizarea, gestionarea si controlul proiectelor. Metoda PRINCE2 abordeaza Managementul de Proiect dintr-o perspectiva globala, si este adaptabila oricarui tip de proiect.

Metoda PRINCE2 descrie felul in care un proiect poate fi divizat in etape usor realizabile, permitand un control eficient al resurselor si un progres echilibrat. Diferitele roluri si responsabilitati necesare pentru a gestiona un proiect sunt pe deplin identificabile si adaptabile, pentru a se conforma dimensiunilor si complexitatii proiectului, precum si capacitatii de gestiune ale intreprinderii.

Cum poate fi aplicata metoda?

PRINCE 2 este o metoda Best Practice, ceea ce inseamna ca