window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Curs de modelaj in lutFundatia Calea Victoriei va invita din 6 octombrie, de la ora 18:30, la Cursul practic de modelaj in lut sustinut de artistul plastic Alina Dumitrascu.

Cursul se adreseaza tinerilor si adultilor care vor sa dea forma si expresivitate unui material inert, dar foarte ascultator – lutul. Partea practica se va imbina cu notiuni teoretice despre forma, volum, proportii, compozitie, textura, stilizare, relatia dintre lumina si umbra, dintre plin si gol.

Veti avea ocazia sa modelati liber obiecte diverse, frumoase si totodata utile, care isi vor gasi un loc in casa dumneavoastra.

Lucrarile reusite pot deveni mai durabile prin ardere intr-un cuptor de ceramica, la cerere, contra unei taxe de 25 ron/lucrare.

Structura cursului:

1. Intoducere;  prezentarea tehnicii modelarii in lut: materiale, instrumente, etape de lucru. Vizualizarea unor imagini si comentarea lor. Exercitii de modelare.

2. Obtinerea unor placi decorative unde vom exersa incizarea, textura si suprapunerea –  obtinerea reliefului.

3. Realizarea unor obiecte utile (cani, farfurii etc.) cu  inspiratie antropomorfa, zoomorfa, vegetala etc.

4. Realizarea unor suporturi de lumanare; vom exersa relatia dintre lumina si umbra, dintre  plin si gol.

Lector: Alina Dumitrascu

Data incepere: 6 Octombrie 2011

Ora curs: 18:30

Numar ateliere: 4

Frecventa: saptamanal

Cost: 250 ron (inclusiv materiale de lucru)

Numar maxim persoane: 12

Locatie: Fundatia Calea Victoriei, Str. Caimatei nr. 20, etaj 3

INSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO

Go to Top