Curs de Perfectionare in Machiaj Permanent Heal Cosmetic / Oradea

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/monden / lifestyle/Curs de Perfectionare in Machiaj Permanent Heal Cosmetic / Oradea

Avem placerea de a te invita la Cursurile de Perfectionare in Machiaj Permanent pentru a fi la zi cu ultimele noutati in materie de estetica, sustinute de catre salonul Heal Cosmetic. Ne adresam persoanelor calificate in cosmetica care doresc sa intre in tainele acestei profesii.

Avem placerea de a te invita la Cursurile de Perfectionare in Machiaj Permanent pentru a fi la zi cu ultimele noutati in materie de estetica, sustinute de catre salonul Heal Cosmetic. In cadrul acestui curs veti putea invata cele mai noi si avansate tehnici de perfectionanare in machiajul permanent cat si o serie de noi tehnici cu aparatura performata din gama Magic Cosmetic, sub indrumarea unor specialisti.
Ne adresam persoanelor calificate in cosmetica care doresc sa intre in tainele acestei profesii. De tine depinde cata energie si timp acorzi pentru specializare, parctica si cati bani investesti in aceasta frumoasa ramura a cosmeticii dar nu uita ca satisfactia va fi direct proportionala cu numarul clientelor multumite care ies pe usa salonului tau.
Perioada unui curs este de doua zile intensiv ce contine atat o parte teoretica cat si una practica. Precizam ca fiecare cursant beneficiaza de un manual gratuit care ramane in posesia sa si dupa finalizarea cursului cat si un certificate de specializare oferit de Heal Cosmetic.
Tarifele unui curs:
500 de Euro, pentru cursantii care detin propriul aparat.
250 de Euro, pentru cursantii ce achizitioneaza, din cadrul firmei Heal Cosmetic, Kit-ul de machiaj permanent Magic Cosmetic G9.
Nota:
Fiecare dintre cursanti isi asigura propriul manechin
Plata se va realiza in urma completarii unui formular de inscriere cat si in urma confirmarii platii a avansului de 30%.
Numarul de cursanti acceptati va fi de minim 3 si maxim 5 persoane.
Pret aparate de tatuaj:
Aparat de machiaj permanent Magic Cosmetic L700 – 1350 lei (garantie 6 luni)
o10 accesorii
Kit de machiaj permanent Magic Cosmetic G9 – 4360 lei (garantie 12 luni)
o10 accesorii
o2 pigmenti
Nota: Cursantii intersati pot inchiria pe durata intregului curs apartul Magic Cosmetic L700 contravalorii sumei de 50 de Euro.
Aparatele Magic Cosmetic folosite in cadrul salonului nostru permit o inalta precizie si ofera rezultate finale exacte, conferind siguranta atat make-up artistului cat si clientului. Le recomandam tuturor!
Vom organiza cursurile pe intreg teritoriul tarii, mai exact in orasele cu o populatie mai sporita.
Pentru inscrieri si informatii suplimentare contactati-ne la urmatorul numar de telefon 0259.450-540 intre orele 10-16 sau la adresa de email office@healcosmetic.ro . Pentru orice intrebare va stam la dispozitie, oferindu-va intodeauna un raspuns amanuntit si un zambet cadou.
Heal Cosmetic magia frumusetii tale!

Autor:
Ardelean Nicolae
Manager
www.healcosmetic.ro
healcosmetic.marketing@gmail.com
http://www.healcosmetic.ro

Go to Top