Avem placerea de a te invita la Cursurile de Perfectionare in Machiaj Permanent pentru a fi la zi cu ultimele noutati in materie de estetica, sustinute de catre salonul Heal Cosmetic. Ne adresam persoanelor calificate in cosmetica care doresc sa intre in tainele acestei profesii.

Avem placerea de a te invita la Cursurile de Perfectionare in Machiaj Permanent pentru a fi la zi cu ultimele noutati in materie de estetica, sustinute de catre salonul Heal Cosmetic. In cadrul acestui curs veti putea invata cele mai noi si avansate tehnici de perfectionanare in machiajul permanent cat si o serie de noi tehnici cu aparatura performata din gama Magic Cosmetic, sub indrumarea unor specialisti.
Ne adresam persoanelor calificate in cosmetica care doresc sa intre in tainele acestei profesii. De tine depinde cata energie si timp acorzi pentru specializare, parctica si cati bani investesti in aceasta frumoasa ramura a cosmeticii dar nu uita ca satisfactia va fi direct proportionala cu numarul clientelor multumite care ies pe usa salonului tau.
Perioada unui curs este de doua zile intensiv ce contine atat o parte teoretica cat si una practica. Precizam ca fiecare cursant beneficiaza de un manual gratuit care ramane in posesia sa si dupa finalizarea cursului cat si un certificate de specializare oferit de Heal Cosmetic.
Tarifele unui curs:
500 de Euro, pentru cursantii care detin propriul aparat.
250 de Euro, pentru cursantii ce achizitioneaza, din cadrul firmei Heal Cosmetic, Kit-ul de machiaj permanent Magic Cosmetic G9.
Nota:
Fiecare dintre cursanti isi asigura propriul manechin
Plata se va realiza in urma completarii unui formular de inscriere cat si in urma confirmarii platii a avansului de 30%.
Numa