window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Curs deschis Negotiation Essentials

ProActive Solutions va invita vineri, 23 aprilie, la cursul deschis Negotiation Essentials, o experienta de invatare ce va ofera posibilitatea sa intelegeti procesul negocierii si sa folositi cu succes diferite tehnici de negociere care pot duce la rezultate in care ambele parti castiga.

A sti sa negociezi este o abilitate esentiala pentru oricine in ziua de azi indiferent ca este om de afaceri, angajat sau liber profesionist. Cu toate acestea de multe ori negocierile se transforma in adevarate campuri de bataie cu invingatori si invinsi, distrugand relatiile pe termen lung si oportunitatile de afaceri.

Diferenta intre castig si pierdere o poate face soliditatea intelegerilor, contractelor si relatiilor dintre parti. In cadrul acestui curs veti putea sa construiti o strategie de negociere, sa indentificati interesele si motivatiile partilor in negociere, precum si sa practicati diferite tehnici de negociere.

Puncte cheie:

-Intelegi profilul de personalitate folosind informatiile despre diferite tipuri de negociatori
-Cum sa te pregatesti eficient pentru negociere, chiar si cand ai presiunea timpului
-Intelegi ce strategie sa aplici pentru a avea un rezultat in care ambele parti castiga
-Intelegi cum sa faci fata emotiilor
-Sa folosesti abilitatea de a influenta partenerul de negociere la momentul potrivit
-Sa castigi cat mai multa putere de partea ta in negociere

Durata cursului este de o zi, in intervalul orar 09:00 – 17:00, iar investitia in dezvoltarea abilitatilor dumneavoastra este de 130 EUR + TVA. Pentru mai multe informatii si inscrieri, va invitam pe www.proactivesolutions.ro .

info@proactivesolutions.ro

2017-05-11T23:15:06+03:0021 aprilie 2010|Categories: arta / cultura / entertainment, COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top