window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Euro Best Team organizeaza cursul acreditat CNFPA de EXPERT ACHIZITII PUBLICE, in perioada 8-9, 15-16 octombrie 2010, la Bucuresti. Cursul are un pronuntat caracter practic si trateaza intregul ansamblu de procese pe care le presupune o achizitie, de la planificarea resurselor si pana la finalizarea derularii contractelor de achizitie publica. Taxa de participare este de 800 LEI.

Unde este recunoscut programul?

Programul este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.

Cine se poate inscrie?

Programul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, functionarilor publici din administratia publica centrala si locala, specialistilor din sectorul privat incadrati in compartimente cu atributii aferente procesului de planificare i asigurare a resurselor, persoanelor numite in cadrul comisiilor de ntocmire a dosarelor si de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentand entitatea publica in procesul de achizitii, dar si alte persoane interesate de domeniu.

Metoda de instruire

Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii i ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilittile si competentele specifice expertului in domeniul achizitiilor publice.

Trainerul cursului – Matei Romulus Eugen

Matei Romulus Eugen este consilier juridic expert achizitii publice, are o experienta de cinci ani in domeniul juridic si al managementului de proiect. Absolvent al Facultatii de drept, Eugen a lucrat timp de doi ani in cadrul Ministerului Mediului, unde a facut parte din departamentul juridic, fiind responsabil cu corecta transpunere si implementare la nivel national a actelor comunitare in domeniu protectiei mediului. Incepand cu anul 2008, Eugen face parte din numeroase echipe de management responsabile de implementarea proiectelor finantate din fonduri europene in domeniul Resurselor Umane si a Competitivitatii economice si asigura suportul tehnic si legislativ pentru intocmirea dosarelor de achizitii publice, derularea procedurilor de achizitie publica de evaluarea ofertelor depuse si semnarea contractelor cu ofertantii castigatorii contractelor. Eugen este expert in domeniul achizitilor publice certificat CNFPA precum si trainer autorizat CNFPA iar in cadrul Euro Best Team este lector in cadrul cursului Expert Achizitii Publice.

Structura cursului:

Sesiunea teoretica se desfasoara pe parcursul a 4 zile, respectiv 8, 9, 15, 16 octombrie, intre orele 9:00 si 16:30

Modulul I – Modul teoretic si practic (n sal): 8 -9 octombrie (9:00 – 16:30)
Modulul II – Modul teoretic si practic (n sal): 15 – 16 octombrie (9:00 – 16:30)
Modulul III – Modul de lucru si studiu individual: 18 octombrie – 22 octombrie
Modulul IV – Examen: 23 octombrie

Sectiuni importante ale tematici cursului ce vor fi abordate cu participanti

1. Principiile in achizitiile publice.

2. Planificarea achizitiilor publice.

3. Procedurile de atribuire a contractelor de achizitie publica.

4. Elaborarea documentatiei de atribuire a contractelor de achizitie publica. Criterii de calificare si selectie; Criterii de evaluare. Evaluarea ofertelor;

5. Initierea si lansarea procedurii. Anunturi si termene; Inscrierea si gestionarea contului din SEAP;

6. Derularea procedurii de atribuire a contractelor de achizitie publica.

7. Atribuirea contractului de achizitie publica.

8. Solutionarea contestatiilor in fata CNSC si a instatelor(cu instantelor) de civil/contencios adminstrativ.

9. Derularea si finalizarea contractului.

Aplicatii practice:

Aplicatiile practice vor constitui baza realizarii unui proiect individual pe care participantii il vor sustine n cadrul examenului final de certificare, n prezenta reprezentantilor CNFPA.

Conditii de nscriere

Taxa de participare la acest curs este de 800 RON i include costurile privind suportul de curs, pauze de cafea, testele de verificare, taxe de examen i certificare CNFPA.
Pentru nscriere v rugm s trimiteti formularul de nscriere la office@eurobestteam.ro si veti primi o confirmare de participare de la organizatori precum si alte detalii privind organizarea cursului.

Euro Best Team este o companie infiintata de consultanti recunoscuti in domeniul managementului de proiect, formare profesionala, comunicare si relatii publice si furnizeza servicii de consultanta privind accesarea fondurilor structurale si training, organizand urmatoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achizitii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de munca, Relatii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clientii si partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital romanesc si strain precum si numeroase institutii de stat. Mai multe informatii gasiti pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Daniela Radu,
0726 615 538
daniela.radu@eurobestteam.ro
office@eurobestteam.ro
http://www.eurobestteam.ro

Go to Top