Curs FORMATOR autorizat CNFPA / Timisoara / 13-16 iunie 2011 – termen inscriere 02 iunie 2011

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/cursuri / educatie/Curs FORMATOR autorizat CNFPA / Timisoara / 13-16 iunie 2011 – termen inscriere 02 iunie 2011

Centrul National de Training EDUEXPERTCentrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua, va invita sa participati la CURSUL DE SPECIALIZARE, autorizat CNFPA: TOT – TRAINING OF TRAINERS.
Evaluarea participantilor se finalizeaza cu CERTIFICAT DE ABSOLVIRE pentru ocupatia „FORMATOR” cod COR 241205. Certificatele sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite.
Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european. Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii.
PERIOADA DE DESFASURARE: 13-16 iunie 2011

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 02 iunie 2011

TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs, materiale si echipamente de lucru, asigurare locatie, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberare certificate CNFPA.

DOCUMENTE PENTRU INSCRIERE:

  1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare);
  2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

LOCATIE DE DESFASURARE: Centrul Europe Direct Timis (Calea Dorobatilor nr. 4, Timisoara).

SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

COMPETENTELE dobandite la finalul cursului sunt: Pregatirea formarii Realizarea activitatilor de formare Evaluarea formarii Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare Marketing-ul formarii Proiectarea programelor de formare Organizarea programelor si a stagiilor de formare Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Manageri de resurse umane, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Psihologi, Cadre didactice, Membri ONG.

Conditie de participare: minim studii superioare.

STRATEGII DE FORMARE: Studiu de caz, brainstorming, simularea, jocul de rol, dezbaterea, demonstratia, exercitiul individual si de grup.

OFERTA INSTITUTII: Pentru grupe de minim 25 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. si veti beneficia de participarea gratuita a unei persoane!

Costul cursurilor autorizate CNFPA, se poate deduce integral din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca „societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU

Presedinte

Centrul National de Training EDUEXPERT

Tel: 0770.836192

Fax: 0351.815524

Email: contact@eduexpert.ro

Website: www.eduexpert.ro

Go to Top