window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Curs MANAGER PROIECT, autorizat CNFPA / Cluj-Napoca / 22-25 septembrie 2011

KAIZEN Training - ConsultingKAIZEN Training & Consulting – companie specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente va invita sa participati la Cluj-Napoca la cursul autorizat CNFPA pentru ocupatia „MANAGER PROIECT” cod COR 241919. Evaluarea cunostintelor se finalizeaza cu CERTIFICATE DE ABSOLVIRE recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele sunt recunoscute si in tarile UE.

PERIOADA DE DESFASURARE: 22-25 septembrie 2011

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 14 septembrie 2011

TAXA DE PARTICIPARE: 400 lei / persoana

Taxa de participare contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA, pauzele de cafea.

DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIERE:

1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare);

2. Copie dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

LOCATIE DE DESFASURARE:

Sala de conferinta a Cluj Community Center (in incinta Sigma Shopping and Business Center, Str. Republicii Nr. 109, Cluj-Napoca).

SCOPUL CURSULUI:

Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor de scriere si management al proiectelor finantate prin fonduri europene.

COMPETENTE PROFESIONALE FORMATE CURSANTILOR (conform cu standardul ocupational al ocupatiei „Manager Proiect”):

Stabilirea scopului proiectului

Stabilirea cerintelor de management integrat

Planificarea activitatilor si jaloanelor

Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale

Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect

Managementul riscurilor

Managementul echipei de proiect

Managementul comunicarii in cadrul proiectelor

Managementul calitatii proiectelor

CINE POATE PARTICIPA:

Actuali si viitori manageri de proiect

Membrii echipei de proiect

Specialisti din administratia publica centrala si locala

Manageri si antreprenori

Alte persoane implicate in derularea unor proiecte

DE CE SA PARTICIPI:

Pentru ca in orice domeniu de activitate, a fi un bun manager de proiect reprezinta o cerinta obligatorie pentru toti cei care pun performanta pe primul loc. Vei invata de la specialisti care detin o vasta experienta in project management si in accesarea fondurilor europene multe „trucuri” necesare unui manager de proiect. Mai mult, te certifici ca manager de proiect la nivel national si european.

OFERTA INSTITUTII:

Pentru grupe de minim 15 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate).

Costul cursurilor autorizate CNFPA, se poate deduce integral din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicata, care prevede ca „societatile comerciale, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU
Manager General
KAIZEN Training & Consulting
Tel: 0770.836192
Fax: 0351.815524
Email: contact@kaizencompany.eu
Website: www.kaizencompany.eu

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top