window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

DAL Consulting, firma de consultanta cu o experienta de 8 ani in managementul proiectelor, organizeaza in perioada 24 iunie – 9 iulie 2010, la Iasi, cursul
„MANAGER PROIECT”
autorizat CNFPA si finalizat cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Inscrierile se pot face pana la data de 21 iunie 2010.

Cui se adreseaza
Cursul se adreseaza reprezentantilor din:
– IMM-uri
– ONG-uri
– Institutii publice
– Orice alte persoane fizice ce doresc sa devina specialisti in managementul de proiect sau care doresc sa obtina diploma de „Manager Proiect”, certificata CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Programul cursului
– Sesiune teoretica 1: 24 – 26 iunie
– Sesiune teoretica 2: 1 – 2 iulie
– Asistenta si suport real in vederea pregatirii examenului: 5 – 8 iulie
– Examen final de certificare: 9 iulie

Obiectivul cursului
La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta abilitati practice de elaborare, planificare si implementare cu succes a proiectelor in care vor fi implicati, conform ocupatiei de Manager Proiect (cod COR 241919).

Beneficiile participarii
Dupa incheierea programului de pregatire, cursantii vor fi capabili sa:
– organizeze mai bine proiectele in care vor participa sau le vor coordona;
– cunoasca mecanismele specifice ariilor de expertiza fundamentale din domeniul managementului proiectelor;
– aplice metodele si tehnicile managementului modern al proiectelor in activitatile curente ale organizatiei;
– aplice instrumentele utilizate in managementul proiectelor in activitatile curente ale organizatiei;
– creasca eficienta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

De ce sa alegeti cursul nostru
Principalele avantaje ale cursului organizat de noi sunt:
– consultanti – traineri certificati cu bogata experienta practica in scrierea si implementarea proiectelor cu finantare europeana adresate atat IMM-urilor cat si ONG-urilor si sectorului public;
– imbinare optima a cunostintelor teoretice cu aplicatii practice si exemple concrete din proiectele derulate;
– aplicabilitate directa si imediata a conceptelor de management de proiect in activitatile curente ale organizatiei;
– informatii concrete si practice privind modul de obtinere si gestionare a finantarilor europene pentru dezvoltarea organizatiei d-voastra.

Termen limita de inscriere: 21 iunie 2010.

Taxa de participare: 1.050 lei (scutit de TVA), ce include: plata lectori, inchiriere sala curs, materialele de curs (suport de curs, anexele), pauzele de cafea si lunch, taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire.

Oferte Speciale:
– reducere de 10% pentru fiecare persoana suplimentara din cadrul aceleasi organizatii;
– reducere de 10% pentru pentru plata anticipata (pana la data de 17 iunie 2010);
– o sesiune de consiliere gratuita cu specialistii DAL Consulting pentru identificarea surselor optime de finantare, conform specificului fiecarei organizatii.

Inscriere
Pentru a va asigura un loc la acest curs, va rugam sa trimiteti la adresa de e-mail office@dalconsulting.ro sau la numarul de fax 0232/21.80.50 formularul de inscriere pe care il puteti descarca de pe site-ul www.dalconsulting.ro , sau il puteti solicita telefonic, la numarul 0232/25.44.66.

Daca doriti sa aflati opiniile celor care au participat la cursurile organizate de catre firma noastra, va rugam sa accesati sectiunea „Cursuri” de pe site-ul www.dalconsulting.ro .

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Compania DAL Consulting este specializata in consultanta in managementul proiectelor cu finantare europeana, marketing si management general. In 8 ani de activitate in domeniul consultantei, firma a finalizat peste 100 de proiecte pentru clientii si si a dezvoltat parteneriate strategice cu firme si organizatii nationale si internationale.
Din 2005, compania DAL Consulting este membru cu certificat de atestare AMCOR (Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training in Management din Romania), fapt ce garanteaza capacitatea firmei de a oferi cursuri si servicii de consultanta profesionale

Irina Simiuc
Coordonator cursuri
Telefon: 0729/133.578
E-mail: irina.simiuc@dalconsulting.ro
Web-site: www.dalconsulting.ro

Go to Top